Ellhnas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2013 Μου εφεραν ενα flashaki για να το κανω ανακτηση. Μεσα εχει ολο .doc αρχεια. Αφου τα βρηκε και τα εσωσα, δοκιμαζω να τα ανοιξω, και ολα βγαινουν οπως στην εικονα. Κανεις να γνωριζει πως να διορθωσω το προβλημα? Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Ιούλιος 17, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2013 Μου εφεραν ενα flashaki για να το κανω ανακτηση. Μεσα εχει ολο .doc αρχεια.Αφου τα βρηκε και τα εσωσα, δοκιμαζω να τα ανοιξω, και ολα βγαινουν οπως στην εικονα. Κανεις να γνωριζει πως να διορθωσω το προβλημα? Ευχαριστω. Δε μπορείς να κάνεις κάτι. Και σε εμένα έχει συμβεί και δε μπόρεσα να κάνω κάτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Ιούλιος 18, 2013 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2013 Δε μπορείς να κάνεις κάτι. Και σε εμένα έχει συμβεί και δε μπόρεσα να κάνω κάτι Με κάποιο πρόγραμμα είχα τα ίδια αποτελέσματα. Με κάποιο άλλο, μάλλον το Recuva δεν είμαι 100% σίγουρος, τα βρήκε όλα μια χαρά. Βέβαια τα έκανα σε σκληρό εάν παίζει κάποιο ρόλο αυτό. Δοκίμασε και κάποιο άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Ιούλιος 28, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2013 Με κάποιο πρόγραμμα είχα τα ίδια αποτελέσματα.Με κάποιο άλλο, μάλλον το Recuva δεν είμαι 100% σίγουρος, τα βρήκε όλα μια χαρά. Βέβαια τα έκανα σε σκληρό εάν παίζει κάποιο ρόλο αυτό. Δοκίμασε και κάποιο άλλο. Σε ευχαριστώ φίλε μου για τη βοήθειά σου. Έχουν περάσει χρόνια και τα διέγραψα τα αρχεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.