jpavly Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2013 Ψάχνομαι να κάνω μερικές αγορές από amazon, κάποια είδη τα βλέπω στο ebay, αλλά λέω να δοκιμάσω και το Amazon για το λόγο του ότι βλέπω ακόμα και επίσημες μάρκες να πουλάνε μέσω Amazon απ' ευθείας.Μου σπάει τα νεύρα όμως γιατί δεν λέει εξ' αρχής αν στέλνει ή δεν στέλνει Ελλάδα. Επίσης μου σπάει τα νεύρα που δεν βλέπω μεταφορικά πέραν του να τα περάσω στο καλάθι και να δω για όλα μαζί.Πως επικοινωνώ με τον πωλητή προ αγοράς για ερωτήσεις ή για να δω αν μπορεί να στείλει Ελλάδα κατ' εξαίρεση;Γενικά τι παίζει με το Amazon, έχει την ίδια σχέση με τους πωλητές όπως το ebay? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 5, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2013 Σε chat που είχα πρόσφατα για αυτό το λόγο, η απάντηση που πήρα ήταν πως δε μπορούν να υπολογίσουν τα μεταφορικά πριν την ολοκλήρωση, ούτε αν κάποιος προμηθευτής τους στέλνει Ελλάδα. Δικαιολογία σαφή δεν πήρα, απλά μου είπε ότι αυτό ισχύει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 5, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2013 Οπότε τι κάνετε όσοι το χρησιμοποιείτε; Προσθέτε στο καλάθι ελπίζοντας ότι όντως μπορεί να το αγοράσετε; Ψιλο-Fail σύστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 5, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2013 ναι. κι εμενα μου έχει τυχει ορισμένες φορές αλλά δεν μπόρεσα να βρω δυστυχώς κάποια άλλη λύση.έχεις υπόψη σου btw ότι έχουν καταργηθεί τα δωρεάν μεταφορικά προς Ελλάδα πλέον ε ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 5, 2013 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2013 Οπότε τι κάνετε όσοι το χρησιμοποιείτε; Προσθέτε στο καλάθι ελπίζοντας ότι όντως μπορεί να το αγοράσετε; Ψιλο-Fail σύστημα.Ναι, δυστυχώς. Βέβαια, όταν είναι από άλλο προμηθευτή και όχι το ίδιο το Α, ξέρεις ότι παίζει τέτοια περίπτωση.Προτιμώ να το ρισκάρω και να έχω την εξυπηρέτησή τους, παρά να πειραματιστώ με το ebay. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Ιούλιος 5, 2013 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2013 Ισχύει ότι δεν είναι τόσο βολικό, αλλά εγώ προσωπικό δε το βρίσκω και τόσο δύσκολο να προχωράω τα βήματα στο checkout για να δω το τελικό ποσό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 5, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2013 Το θέμα μου δεν είναι με τα μεταφορικά, αλλά με το αν στέλνει Ελλάδα ο πωλητής.Δεν ήξερα ότι είχε δωρεάν μεταφορικά για Ελλάδα, δεν με ενοχλεί να πληρώσω μεταφορικά. Απλά προσπαθώ να καταλάβω πως μπορώ να ψωνίσω χωρίς να ξέρω αν είναι διαθέσιμο το είδος, εκεί είναι το fail του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nirair23 Ιούλιος 5, 2013 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2013 Αν κάνεις κλικ στο όνομα του προμηθευτή ενός προϊόντος τότε ανοίγει η σελίδα του προμηθευτή. Δεξιά κάτω υπάρχει η επιλογή delivery rates. Εκεί σου λέει αν στέλνει Ελλάδα ή όχι καθώς και τι μεταφορικά έχει. Η Ελλάδα πχ ανοίκει στη Europe zone 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Ιούλιος 8, 2013 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2013 Αν κάνεις κλικ στο όνομα του προμηθευτή ενός προϊόντος τότε ανοίγει η σελίδα του προμηθευτή. Δεξιά κάτω υπάρχει η επιλογή delivery rates. Εκεί σου λέει αν στέλνει Ελλάδα ή όχι καθώς και τι μεταφορικά έχει. Η Ελλάδα πχ ανοίκει στη Europe zone 2.και πολυ μας ειναι!!στο θεμα, ακολουθω συνηθως τη μεθοδο του πολυβολου.. οταν ψαχνω κατι προσθετω στο καλαθι ολα τα προιοντα απο την αναζητηση που μου κινουν το ενδιαφερον. Και μετα στο καλαθι που στα "κοκκινιζει" γινεται το ξεσκαρταρισμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 8, 2013 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2013 Το ίδιο έκανα κι εγώ προχθές, έψαχνα μία τσάντα ισοθερμική, βρήκα αυτή που μου κάνει και πρόσθεσα στο καλάθι όλους τους πωλητές και μετά είδα στο checkout ποιοι δεν στέλνουν.Κι εκεί χαζό είναι το σύστημα βέβαια, γιατί μόλις πατήσεις buy, σε μεταφέρει από τη σελίδα και σε πάει αλλού και μετά πρέπει να επιστρέψεις πάλι στη λίστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.