Jump to content

MSI NX 6800 LE 128MB

spc

Recommended Posts

Δεν την εχω την καρτα πλεον stakid αλλα υποθετω πως το ανεβασμα της τασης δεν θα αλλαζε κατι και πολυ πιθανοτατα να "εκλεινε" πιο γρηγορα την καρτα μιας και θα την "εψηνε" πιο γρηγορα. Εχω προηγουμενη εμπειρια με καρτες και ανεβασμα τασης η οποια τις εκανε να "κολλανε" πιο γρηγορα απο υπερθερμανση. Δεν αποκλειεται βεβαια αυτο να αλλαζε αν χρησιμοποιουσα νερο για ψυξη. Παντως τωρα που λεω για ψυξη η ψυκτρα της LE δεν με αφησε και πολυ ενθουσιασμενο. Ο πυρηνας εχει ενα αλουμινιο ψυκτρακι και οι μνημες μια αλλη πεταλοειδη ψυκτρα παλι αλουμινια (ισως λιγο καλυτερης ποιοτητας) αλλα καμια σχεση με χαλκινες ψυκτρες που κυκλοφορουν σε καρτες αυτη την στιγμη. Ειδα στην υπογραφη σου οτι εχεις την ΝΧ6800NU της MSI - εισαι ευχαριστημενος? Βλεπω ανοιγμενα pipelines και vertexes. Απο OCing πως εισαι? Στειλε απαντηση ok ... ευχαριστω :)

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Καλη ειναι η καρτα και με αρκετα καλη ψυκτρα.Απο overclocking ειμαι 385-910 αλλα δεν με αφηνει η μητρικη για παραπανω λογω ασυμβατοτητας.Με τον παλιο P4 την ειχα παει και 400 χωρις να ειναι τερμα και με fast write on.

Γεια σας και καλος ήρθα στο Forum!!!! :D :D :D

stakid τα pipelines με ποιο RT τα ενεργοποίησες ?και ποιους drivers είχες πάνω?εγω έχω την MSI NX6800-TD128(εχει διαφορα απ τη δικιά σου?) και δεν μου τα ενεργοποιεί με την τελευταία έκδοση του R.T και 66,93

Και για να μην είμαι εντελώς Off topic πριν απ'αυτήν είχα την 6800LE αλλά απο θέμα o/c η κάρτα ήταν αθλια και ακομα και με 12χ1,5 700/300 μετα από ζόρισμα γινόταν ασταθείς(ασε που δεν επαιζε και το FIFA 2005)την εδωσα πίσω και την άλλαξα με την απλή 6800

stakid αν εχεις το link από το συγκεκριμένο thread στειλτο μου σε παρακαλώ γιατι δεν το βρίσκω!

Επίσης μετά από έρευνα στο net είδα ότι και άλλοι χρήστες με 6800 αν και ακολουθούν τη γνωστή διαδικασία με το RT μετα το reboot δεν βλεπει 16χ1,6 αλλα 12χ1,5...Η μόνη απάντηση σ'αυτ'ο είναι ότι οι κατασκευάστριες εταιρίες έκαναν κάποια επεμβαση στο h/w των τελευταίων κάρτων ωστε να μη μπορεί να γίνει softmod....Λετε να έπεσα σε καινούργιο κομμάτι?????????:hmm: :hmm: :hmm:

Βρε το ξέρω ότι έτσι πρέπει να είναι έτσι κι αλλιός στη παλία μου κάρτα(6800LE) είχα κάνει το softmod στα 12χ1,5...αλλά στη καινούργια δε γίνεται!Ακόμα και μετά το reboot στο state τα extra pipelines και shaders τα δηλώνει disabled!

Υ.Γ Έχω ακολουθήσει τη γνωστή διαδικασία με το RT αλλά δε γίνεται τίποτα!

Μπορει οπως ειπες να αλλαξε ο τροπος που κλειδωνονται τα pipelines αλλα παρακαλα να μην ειναι απο h/w.Περιμενε μπας και κανει το θαυμα του παλι καποιο καινουριο riva.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.