Jump to content

MSI NX 6800 LE 128MB

spc

Recommended Posts

Παρεπιπτοντως η νεα σελιδα της ZeroOne ειναι www.zero1.gr

Επιπλεον αν ενδιαφερεσε για τη πιο φτηνη MSI 6800 LE στην infosystem πιρα ενα φυλαδιο απο μια εταιρεια που την εχει 218.4 χωρις φαπα

Ειναι η καλυτερη τιμη που βρηκα στην Ελλαδα...

Το μαγαζι δε το ξερω για να πω την αληθεια ..ουτε κρυο ..ουτε ζεστη

Ε-shop δεν εχει...

Λεγεται Vision η εταιρεια και το τηλεφωνο της ειναι 2310867054

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Το εχω δει και εγω αυτο το φυλλάδιο.

Απλα στο εξώφυλλο γραφει καταπληκτικές προσφορές για infosystem!!!!

ΔΕν ξέρω εάν η τιμή ήταν μονο για την περίοδο της έκθεσης.

Είναι καπου στην Βασ. Ολγας θεσσαλονίκη.

Αρχική απάντηση από zyx [Χθες, στις 10:41]

:p

wyniki-3.gif

Βάλε την γλωσσιτσα μεσα τωρα....και εαν γίνει 6800 με 12 pipes ξέχνατο.....:jump:

Φιλικά Gl0bAlZer0

Gl0bAlZer0 γερός φαίνεσαι. Με το μοντάκι γίνεται πύραυλος. Εγώ πάντως γλυκοκοιτάω την gainward που είναι για μένα ανώτερη

Αρχική απάντηση από Gl0bAlZer0

wyniki-3.gif

Βάλε την γλωσσιτσα μεσα τωρα....και εαν γίνει 6800 με 12 pipes ξέχνατο.....:jump:

Φιλικά Gl0bAlZer0

Φίλε GlobalZero, θα διαφωνήσω.... Κρίνεις την κάρτα από ένα μόνο παιχνίδι??? Μη ξεχνάς οτι το Doom3 είναι OpenGL οπου είναι γνωστό οτι η nVidia υπερέχει. Κια υτό γιατί είναι μέλος του OpenGL Forum. Επίσης, το Doom3 είναι για την nVidia ότι το Half-life για την ΑΤι. Optimizations παίζουν, όχι επεξεργαστική ισχύς.

Και εμένα δηλαδή που δε μου αρεσει το Doom3 που αποτελεί ένα από τα ελάχιστα παιχνίδια OpenGL γιατί να την προτιμήσω από την ΑΤι? Η οποία θα προσφέρει σαφώς πιο καλή απόδοση σε Direct3d!

Και το επιείρημά μου υποστηρίζεται από το ίδιο σου το Link που δείχνει την 6800LE να υπερέχει της X800Pro... Κάτι φυσικά που ισχύει μόνο σε OpenGL περιβάλλον γιατί δε νομίζω να υπαρχει θέμα αμφισβήτησης ποια είναι η καλύτερη ανάμεσα τις 6800LE και Χ800Pro.....

αν θέλετε σώνει και καλά 6800 by LE(ΠΑ), πάρτε την gainward . Είναι πολυ καλύτερες ποιοτικά ,και πιο αθόρυβες. Αν μπορούμε να πούμε τις κάρτες της nvidia αθόρυβες. Τις προάλλες άκουσα να δουλεύει μια GT ,και καρφί έτρεξα να πάρω μια ΑΤΙ Χ800 ΧΤ. Αν, είναι να παίζω ένα παιχνίδι , και να χρειάζεται να φοράω ωτασπίδες , να μου λείπει.

ακριβος αυτο. για δειξε μου 1 ακομα παιχνιδη που να την περναει εκτος απο το doom 1 και δεν θα ξαναμιλησο. full optimazation για nvidia. ενταξη αμα ειναι να δουμε τη κανει στο half life 2 τοτε

Ναι ρε zyx ομως μην ξεχνάς το doom3 είναι ότι καλύτερο έχουμε αυτή τη στιγμη και σκέψου πόσα games θα βασιστούν σε αυτήν την engine.:whistling

Και το 3D μαρκ 2003 περνάει η 6800LE.Πιστεύω ότι για άλλα 40 ευρώ πηγαίνει χαλαρά κάποιος για την LE αντί της 9800 προ ή XT.

Παντως στο εξωτερικό ανέβηκαν οι τιμές τους.....:mad:

το ζητημα ειναι οτι δεν πιστευο οτι θα βασιστουν πολλα παιχνιδια στη συγγεκριμενη μηχανη. στο half life 2 σιγουρα πολλα περισοτερα θα βασιστουν. ειδη θα εχουμε σε λιγο το

Vampire: The Masquerade - Bloodlines χρησημοποιη την μηχανη του half life. σκεψου και ποσα mod θα βγουν στο half life. αυτα πιστευο. η le δεν νομιζο να αξιζει. η 6800 η απλη ειναι μια αξιολογη καρτα αν παισει λιγο η τιμη τις

Ένας φίλος μου πήρε την 6800LE και βγάζει στο 3dMark2003 68xx πόντους. Στο 3dmark2001 βγάζει το ίδιο ίσως και χαμηλότερα από την 9800Pro. Εγώ πάντως δεν έχω πειστεί ότι είναι γρηγορότερη από την 9800Pro. Αν ανοίξουν τα pipelines, είναι άλλη ιστορία.

Gl0bAlZer0, μην βλέπεις συγκριτικά στο doom3 μόνο. Σε αυτό το παιχνίδι η nvidia είναι μπροστά με διαφορά...

Παιδιά, κάτι άλλο, η pixelview 6800GT είναι καλή σαν υλοποίηση; Πόσο αξίζει να την βρω;

η pixelview εχει κατηγορηθει οτι δίνει 6800LE για 6800

Τωρα 6800GΤ δεν ξέρω.

Εγω είχα μια geforce 4 τι 4200 και ήμουν ικανοποιημένος...

Εγώ πάλι ακόμα έχω μια Τι4200 και μια Τι4800 και είμαι υπερικανοποιημένος.

Επίσης planetman, μη νομίζεις οτι οι καινούριες κάρτες είναι γενικά πιο γρήγορες από τις παλιές. Σε ωμή επεξεργαστική ισχύ είναι ίσως και πιο αδύναμες. Αλλά παίζουν με το Software. Η GeForce4 Ti4600 έιναι πιο γρήγορη σε DX8.1 από την Radeon 9600XT. Αλλά σε καθαρό περιβάλλον DX9 η Radeon είναι πιο γρήγορη λόγω υποστήριξης κώδικα και optimizations. H 9800pro/XT είμαι σίγουρος οτι σε DX8.1 είναι πιο γρήγορη απο την 6800 λόγω ισχυρότερου hardware αλλά όταν στα μελλοντικά παιχνιδια θα υπάρχει κώδικας DX9.0c η 6800 θα παίρνει κεφάλι καθαρά και μόνο λόγω κώδικα.

JimmyFox με αυτή τη λογική να κρατήσουμε την voodoo2 γιατι σε glide είναι καλύτερη απο ολες(δεν τρέχουν).

ή καλύτερα μία ΤΝΤ για directX 5!!!!Age of empires ειμαι σίγουρος ότι μπορει να παιζει καλύτερα απο 6800...:p

Μόνο τα Pipes να δεις και την συχνότητα λειτουργίας φτάνει για να πεις εαν είναι πιο γρήγορες.

Που μπορώ να βρώ μια 6800 LE στην Αθήνα; Το Hardshop τι λέει; Με hardmod έχει δοκιμάσει κανείς να ξεκλείδωσει τα pipes; Ποσοστό επιτυχίας

Έχω καταμπερδευτεί με αυτήν την κάρτα. Στο internet έχω δει ότι βγάζει πιο πολλά από την 9800Pro στο 3DMark2005. Πήγα όμως στου φίλου που σας είπα και έβγαλε 2088 πόντους με anisotropic 2x και όλα τα άλλα off. Ακριβώς στα ίδια, η 9800Pro μου έβγαλε 2356. Επίσης, στο doom3 έβγαλαν το ίδιο ακριβώς οι δύο κάρτες. Έχει κανείς καμμία εξήγηση;

ΥΓ: Να πω επίσης ότι η 6800LE συνοδευόταν από έναν p4 3.0GHz @ 3.6, ενώ ή 9800Pro από έναν κακομοίρη Athlon XP 2500+ @ 3200+.!!!

• 4 weeks later...

Λοιπον η MSI 6800 LE τρεχει με 300 core και 700 memories απο κει και περα εχει 4 vertexes και 8 pipelines. Με το RivaTuner 2.0 RC152 ανοιξα ολα τα pipelines 16 και ολα τα vertex 6 σαν να μην τρεχει τιποτα και παρα του οτι δεν ειχαν περασει quality tests "επαιξαν" ολα. Το κακο ειναι οτι το κομματι που ειχα δεν επαιρνε δειγμα απο OCing αλλα με την moda των pipelines/vertex στο 3DMark 2003 βγηκε score 9500 σε medium quality settings απο drivers σε συστημα με Barton XP2500 [1830Gigs] (οχι mobile) αλλα OCed στα 2500 Gigs με 200αρι FSB και memory (2x256MB) timmings στα 3-3-2-2. Στην ουσια εστω και "τερμα" overclocking να σηκωνε το performance gain που πηρε απο τα pipelines/vertexes ειναι σαφως ανωτερο του performance που θα ειχε απο το OCing. Ελπιζω να πηρατε καποια ιδεα.

ΥΓ. Φανταστειτε να σηκωνε και ενα γερο overclocking τι θα γινοταν :devil:

Για κανε της και ενα ανεβασμα της τασης της με bios και μετα δες για overclocking...Α κοιταξε να απενεργοποιησεις και το fast write.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.