timos1416003210 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2013 Καλημέρα σε όλους και σε όλες του Λαμπη....Αν και δεν πολυγραφώ στο φόρουμ , το παρακολουθώ ανελλιπώς ....Ίσως έχετε ακούσει για το διαγωνισμό της Bic : Διαγωνισμός BiC Ελληνικά Μυαλά Ξυράφια , λοιπόν σε αυτόν το διαγωνισμό κάνει και μια προσπάθεια η κοπέλα μου, με την ιδέα Bic F.E στην κατηγορία Industrial Design.Bic.F.E. | Διαγωνισμός BiC Ελληνικά Μυαλά ΞυράφιαΑπό σας λοιπόν θα ήθελα όποιος έχει την όρεξη, την καλοσύνη και πάνω από όλα του αρέσει η ιδέα ας ρίξει ένα ψιφαλακι..... 2 λεπτά απ το χρόνο σας μπορούν να κάνουν την διαφορά για κάποιον αλλον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιούλιος 5, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2013 μιλάμε τσέκαρα τον διαγωνισμό, μου σηκώθηκε η τρίχα...Ειλικρινά ο κόσμος τα ανεβάζει αυτά και λέει "ναι! τι φοβερή ιδέα έχω!"?το 99% από όσα ανέβηκαν είναι το λιγότερο καμένα bites στο internet Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven_g20 Ιούλιος 5, 2013 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2013 Done! Καλή τύχη στην κοπελιά σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.