Jump to content

Σχολή πληροφορικής-Τει ναυπακτου

the_Scientist

Recommended Posts

Ρε παιδια, θελω βοηθεια...Τωρα με το σχέδιο αθηνα εκλισε το τει μου και θα διαλέξω να συνεχίσω για μηχανικος πληροφορικής τει Ναυπάκτου. (Η αλλη επιλογή ηταν διοίκηση επιχειρήσεων Πατρα), αλλα δε μπορω να βρω που στο *** είναι! Λεει οτι η εδρα ειναι στη ναυπακτο αλλα για το κτηριο δε λεει πουθενά, δεν αποκλείεται να ειναι στην Ναυπακτο αλλα εχω ακουσει οτι δεν ειναι εκει. (Οχι απο εγκυρες πηγές) Μηπως εχει παρει τιποτα το αυτι σας? Λογικα αν καποιος σπουδαζει σε εκεινα τα μερη (και για Μεσολόγγι κατι ακουγεται). Αντε να δούμε γιατι θα ψαχνουμε ολη την δυτικη ελλαδα για ενα τει...

To συγκεκριμενο τμημα του ΤΕΙ θα μεταφερθει στο Αντιρριο. Τωρα ειναι στην εθνική οδο Ναυπάκτου - Αντιρρίου, σχεδον στο κεντρο της Ναυπακτου.

Ααα..σ'ευχαριστώ παρα πολύ! Τι συμφερει πιο πολύ σπιτι στην πατρα και να περναω με το πλοίο (το μηχανακι ειδα πως εχει 1 ευρω) ή στην ναυπακτο? στο αντιρριο δεν θελω το ειδα σαν περιοχη για να παρκαρουν νταλίκες μονο.

[MENTION=44]unstoppable[/MENTION] και η γνωμη σου μετράει,μιας και ζεις εκει. :)

Ααα..σ'ευχαριστώ παρα πολύ! Τι συμφερει πιο πολύ σπιτι στην πατρα και να περναω με το πλοίο (το μηχανακι ειδα πως εχει 1 ευρω) ή στην ναυπακτο? στο αντιρριο δεν θελω το ειδα σαν περιοχη για να παρκαρουν νταλίκες μονο.

Θα έλεγα πως το καλύτερο να είσαι όσο πιο κοντά στη σχολή γίνεται. Αν είσαι μακρυά σε βλέπω να πατάς ελάχιστες φορές... Οπότε μέσα στη Ναύπακτο. Είναι και ωραία πόλη.

Θα έλεγα πως το καλύτερο να είσαι όσο πιο κοντά στη σχολή γίνεται. Αν είσαι μακρυά σε βλέπω να πατάς ελάχιστες φορές... Οπότε μέσα στη Ναύπακτο. Είναι και ωραία πόλη.

Αν πάω φετος (επειδη υπαρχει πιθανότητα να ζητησω αναβολή) σίγουρα θα παρακολουθώ. Οι αποστάσεις ειναι ιδιες ειτε απο Πατρα ειτε απο Ναυπακτο μιας και ειναι στο αντιριο, αλλα επειδη θα ειμαι με μηχανακι θα ηταν καλο να αποφυγω το πολύ οδικό μιας και ειναι επικινδυνη η επαρχία με 50αρι...

Το κοστος καραβιου ηταν 1 ευρω, δλδ ενα 40αρι περιπου το μηνα, απο την αλλη ομως τον χειμώνα το καραβι ποιος ξερει ποσα δρομολογια θα ακυρωνονται λογο κακοκαιρίας.

Παντως ναι η Ναυπακτος πολυ ωραια πολη,πηγα την Δευτερα και την ειδα...

[MENTION=44]unstoppable[/MENTION] και η γνωμη σου μετράει,μιας και ζεις εκει. :)

Αν δεν έχεις σκοπό να περνάς από την γέφυρα δεν νομίζω ότι τίθεται ερώτημα... Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση δεν νομίζω να έχεις το κουράγιο να ξυπνάς το πρωί και να πηγαίνεις για μάθημα.

Αν δεν έχεις σκοπό να περνάς από την γέφυρα δεν νομίζω ότι τίθεται ερώτημα... Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση δεν νομίζω να έχεις το κουράγιο να ξυπνάς το πρωί και να πηγαίνεις για μάθημα.

Αρα Ναυπακτο πλευρα...

Η γεφυρα ειναι πανακριβη και απ'οτι ειδα το 2012 περισσοτεροι επελεξαν το καράβι παρα την γεφυρα...

εχω περασει μερικες φορες γεφυρα με 50αρι παπακι να παω για καφε Ναυπακτο και ο αερας παραλιγο να με ριξει εκτος γεφυρας...

χειμωνα γενικα εχει τρελο αερα ριο-αντιριο οποτε δυσκολα σε κοβω απο γεφυρα..

ειδικα αν μεινεις κεντρο πατρα ειναι 10+ Κm μεχρι Ριο,βαλε και κανα 15-20 λεπτα καραβι,ειναι ταξιδι μεγαλο για φοιτητη να πηγαινει σχολη..

Ναυπακτος μικρη και ωραια,χειμωνα ισως λιγο ερημια,αλλα ΣΚ και απο Μαιο εως Σεπτεμβρη δεν θα βαρεθεις..

ασε το 50αρι παρε και μια μηχανη να κανεις Ναυπακτο-Γαλαξιδι καθε ΣΚ να γουσταρεις....

:smoke:

εχω περασει μερικες φορες γεφυρα με 50αρι παπακι να παω για καφε Ναυπακτο και ο αερας παραλιγο να με ριξει εκτος γεφυρας...

χειμωνα γενικα εχει τρελο αερα ριο-αντιριο οποτε δυσκολα σε κοβω απο γεφυρα..

ειδικα αν μεινεις κεντρο πατρα ειναι 10+ Κm μεχρι Ριο,βαλε και κανα 15-20 λεπτα καραβι,ειναι ταξιδι μεγαλο για φοιτητη να πηγαινει σχολη..

Ναυπακτος μικρη και ωραια,χειμωνα ισως λιγο ερημια,αλλα ΣΚ και απο Μαιο εως Σεπτεμβρη δεν θα βαρεθεις..

ασε το 50αρι παρε και μια μηχανη να κανεις Ναυπακτο-Γαλαξιδι καθε ΣΚ να γουσταρεις....

:smoke:

Εχω πτυχειο για βοηθός φαραμακείου, και αν μου καθοταν καμια δουλεια με φαρμακείο θα το'ψινα να πάρω ενα v-strom :p

Αυτο ειναι που με τραβαει στην πάτρα, οι πιθανότητες να πιασω και δουλειά...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.