Jump to content

Νεος P4 3.2C@???

Overclocker

Recommended Posts

Πριν 2 μερες παρελαβα τον επεξεργαστη απο τον αλεξανδρο....

P4 3,2C με μαμα ταση 1,47....

Ειπα να αρχιζω να παιζω μαζι του...

Με λιγη προσπαθια εφτασα στα 3920

post-236-1416071254,5734_thumb.jpg

Ολα αυτα με την μνημη 1:1...

Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να δωσω ταση πανω απο 1,600!!!!!!!!!!!1

Μολις βαζω 1,625 το συστημα κολλαει και κανει restart συνεχεια ενω με 1,650 δεν ξεκινα καθολου!!!!!!!!!!!!

Θελω να του δωσω λιγο παραπανω γιατι η γ@μημενη η ασους εχει τρομερες διακυμανσεις στην ταση του επεξεργαστη και ετσι να φτασω σταθερα τα 4000 η και παραπανωωωωωω

Σκεφτομαι να κανω το μοντ για την ταση αλλα ειναι πολυ δουλεια και δεν εχω χρονο...

Για βρειτε καμια λυση:blink: :blink: :blink:

και εμενα στην αρχη οταν εδινα 1.7 παγωνε και δε bootare αλλα τωρα το περνει.. ψυστο!!απο χαμιλα σιγα σιγα μετα δεινε αλλο λιγο και σιγα σιγα θα το παρει....

38 Pi εισαι χαλια ακομα....εγω στα 3800-3900 εχω 34 με 1:1

πως να τον ψησει?ρωταω γιατι κι εμενα ο p4 μου δεν παιρνει πανω απο 1.6

αν βαλω 1.625 μου βγαζει: system failed due to overclocking...

το θεμα ειναι οτι ο επεξεργαστης δεν ειναι καινουριος...ειναι περιπου 2 χρονων...

γινεται τιποτα με αυτο το θεμα ή μπα?

Θερμοκρασιες ειμαι 45 σε φουλ λοντ γιατι δεν μπορω τον θορυβο και οι ανεμιστηρες ισα που γυρνανε....

Αν και δεν φταιει αυτο γιατι και στο φουλ που τους εβαλα επεσα στα 40 σε φουλ λοντ χωρις διαφορα στον επεξεργαστη....

Τωρα τον ψυνω και βλεπουμε

Ανεμιστηρες στο ψυγειο της υδροψυξης φανταζομαι :p

μια χαρα ειναι οι θερμοκρασιες. Εχω ειχα 10-15 βαθμους παραπανω απο σενα στην IC7 αλλα 4000 με 1.65 στο βιος (1.6 πραγματικο) double prime σταθερος. Ποσο ανεβαινει η ταση σου σε idle κατασταση ? Μηπως ανεβαινει πολυ οταν μπαινεις στα windows και "παγωνει" ?

Θερμοκρασιες εισαι ενταξει, η ταση και 1.8 να σου ανεβει οταν φορτωνουν δε προκειται να τις ανεβασει πολυ παραπανω. Μηπως ομως "παγωνει" τον επεξεργαστη? Δε τις ξερω καλα τις Ασους και δε μπορω να σου προτεινω λυση...εκτος του να την αλλαξεις :p:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.