Jump to content

Mad Gamer

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδια οπως ειχα πει με τον ερχομο τον ζ87 σκοπευα να φτιαξω ενα ''καλο'' υδροψυκτο συστημα. Σκοπευω να παρω αρχικα ειτε το corsair 900d ή το nzxt h630 με asus maximus vi extreme , με 4770κ. Τωρα εδω θελω τα φωτα σας να βαλω 4 780 ή 4 τιταν ή να περιμενω να βαλω δυο 790 οταν βγουν. Τωρα για το θεμα της υδροψυξης το budget δεν εχει θεμα και θα προτιμουσα δυo loop ενα για τις καρτες και ενα για τον cpu και τη μητρικη . Θα ηθελα να εχει quick disconnects fittings κατα προτιμηση

• Replies 47
  • Created
  • Last Reply

πρώτα απολα τι οθονη εχεις και θες 4 τιταν (4κ μονο σε καρτες :hehe:)

δεύτερον απο την μια βάζεις το 900d που ειναι μπαούλο και απο την αλλη βαζεις το 630 .

και τρίτoν γιατι νομίζω οτι σπαμαρεις ? :hehe: τετοια ανεση στο πέταμα χιλιάρικων δεν εχω ξανα δει :hehe:

Απλά γιατί με τρώει το χέρι μου να σχολιάσω και όχι απο κακία ή οτιδήποτε.

Μακάρι τα "χρήματα" που αναφέρεις (που χρειάζονται για το build) να είναι μια καρφίτσα στην τσέπη σου για πάντα.

Αλλά σε τέτοιους καιρούς που ζούμε τι θέλεις να μας στείλεις με εγκεφαλικό;

4 titan. χωρίς όριο σε υδρόψυξη.

Dream PC και πολύ spam μυρίζομαι

Ελπίζω να μην τρολλαρεις φίλε μου.

Σε θέμα gaming 4 way sli δεν αξίζει, δε θα δεις διαφορές άντε 1-2 fps . Τσάμπα καίει η λάμπα , ακόμα και με μια πάντως είσαι μια χαρά .

Οπότε τσιμπα 2 titan αφού έχεις τα φράγκα . Να είσαι άρχοντας

Φωτογραφίες θέλουμε οκ ;

Καλή σου μέρα

Oxi παιδια δεν τρολλαρω ... Και ουτε θα το φτιαξω σε μια μερα .. 4 780 συγκρινονται με 2 τιταν ή δυο 7990 ?

Όπως σου είπα 2 ΤΙΤΑΝ και είσαι κομπλέ , εκτός και benchareis όλη μέρα .

Ηλικία πόσο είσαι φίλε μου, ελπίζω να καταλαβαίνεις για ποσά λεφτά μιλάμε όταν οι μισθοί πλέον είναι 500 ευρώ .

To H630 είναι μικρό σε σχέση με το 900d.

Εγώ θα σου έλεγα πάρε 1 780 αν σε καλύπτει και σε 1 χρόνο πάρε καινούργια σειρά που θα βγεί.

Γενικά θεωρώ τις αναβαθμίσεις 2 ετής για να είσαι μέσα σχεδόν πάντα.

Οι υπολογιστές είναι αναλώσιμοι και κάθε χρόνο υπάρχει μια αύξηση του 10% σε επιδόσεις αλλά και καινούργιες τεχνολογιές που δε παίζουν σε παλιές κάρτες. πχ DirectX11 κλπ.

Δε ξέρω τις ανάγκες σου αλλά benchtable και 4sli σε κάρτες θεωρώ οτι είναι μόνο για benches είτε αν παίζεις σε 3 27+ οθόνες.

Το benchtable ωραίο αλλά θέλεις προσοχή και μαζεύει και πολύ σκόνη συν έξτρα θόρυβο που λογικά θα έχεις αφού τα cases κάτι κόβουν συνήθως.

18 και δεν προκειτα να το φτιαξω σε μια μερα ,απλα θελω να εχω μια ολοκληρομενη λιστα των αντικειμενων . Μηπως να περιμενα τις 790 καθως μιλαμε για ιδια λεφτα και ισως καλυτερη επιδοση ?

Νομίζεις οτι θα βγάλουν 790 ενώ πριν 3 μήνες βγάλαν τις titan και να έχουν ίδιες επιδόσεις;

Αν θέλεις περίμενε την απάντηση της AMD μετά το καλοκαίρι.

Και 2 790 να έχεις , θα είναι θεωρητικά πιο αργές από 2 χ 780 non reference. Φίλε μου χωρίς να θέλω να σε προσβάλω ίδια ηλικία είμαστε καλύτερα πάρε μια ΤΙΤΑΝ, αργότερα αν δε σου αρκεί πρόσθεσε άλλη μια και θα είσαι μια χαρά, δες λίγο τι γίνεται τριγύρω σε τι εποχές ζούμε , στη θέση σου θα μάζευα χρήματα και για σπουδές εκτός και έχουμε έτοιμο γραφείο-θέση κλπ και πάω πάσο .

Φιλικά

Παιδια ειχα δει ενα συστημα σε 900d οπου ειχε 3 loops ενα για cpu και ενα για καθε καρτα. Αν δεν υπολογισουμε τον θορυβο τον 3 pump θα αξιζε ενα τετοιο πραμα ?

Το τελευταιο που μου εδειξες υστερει σε κατι απο τα υπολοιπα ? Επισης πως τα ''σφηνωνω'' αυτα τα fittings μεταξυ των καρτων ?

Είναι ανάλογα την απόσταση που έχεις μεταξύ των καρτών. Τα βιδώνεις πριν κουμπώσεις τις κάρτες συνήθως. Όπως τα rotated μπορείς να τα βιδώσεις χωρίς να γυρνάς όλο το σώμα του ρακόρ.

Ανάλογα και το block μπορείς να βρείς ωραίο sli bridge και να βάλεις είτε να βάλεις και ρακόρ με ρακόρ και σωλήνα. Έχεις επιλογές να παίξεις γενικά.

Τα sli bridge με μπερδευουν , κατι δεν μπορω να καταλαβω . Ε στην τελικα οταν τα αγορασω θα σας φωναξω να ερθεται :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.