kosmos890 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2013 Εκανα εγκατάτασταση ελληνικά xp σε φορητό Acer TravelMate 4230. Από την support σελίδα της Acer Acer | Download κατέβασα όλους τους drivers, τα πάντα δουλευουν εκτός απο την webcam.Στον Πίνακα Ελέγχου > Σύστημα > Υλικο >Διαχείριση Συσκευών έχω ένα ερωτηματικό στο "Συσκευή μόντεμ στο δίαυλο High Definition Audio"Aντίθετα στο Συσκευές Απεικόνισης > Συσκευή βίντεο USB δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα.Η ενσωματωμένη καμερα είναι Acer OrbiCam™ integrated 1.3 megapixel.Κάποιον driver που να δουλευει δεν μπορεσα να βρω.Εχει κανεις καμμία ιδέα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmos890 Ιούλιος 5, 2013 Author #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2013 Αυτο είναι το μήνυμα που έχω όταν ανοίγω την κάμερα. Κάποια βοήθεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellhnas Ιούλιος 5, 2013 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2013 Modem Conexant Modem Driver 7.62.00.00 1.7 MB 2008/12/02Αυτον τον οδηγο τον εκανες εγκατασταση ? Αν οχι καντον.Επισης, τον οδηγο για τον chipset τον εκανες ? Αν οχι καντον, αν ναι, τοτε κανεκαι updates στα windows μηπως παρουν κανα hotfix και σου διορθωσουν το προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmos890 Ιούλιος 5, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2013 Έχω εγκαταστήσει όλους τους οδηγούς απο την επίσημη σελιδα της Acer Acer | Download και όλα δουλευουν touchpad, wifi, bluetooth, sound manager ... Επίσης δεν ξέρω πως να διορθώσω το κίτρινο ερωτηματικό στο "Συσκευή ήχου στον δίαυλο High Defintion Audio" και κατα πόσο έχει σχέση με το πρόβλημα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.