AstraLgr Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2013 έχω το pc τις υπογραφής και έχω ένα θέμα μερικές φορες όχι τόσο συχνά αλλα το κάνει αρκετές φορες ακούγεται ένα trrrrrrr...δηλαδή σαν να κολλάει ο ήχος είτε από teamspeak είτε από οτιδήποτε άλλο. τώρα τελευταία παίζω το defiance και κανεις κάποια κωλύματα ίδια με αυτό που αναφέρω πιο πάνω. ένταξη μπορεί να φταίει και το παιχνίδι. μήπως έχει κανεις ιδέα από που μπορεί να προέρχεται αυτό? λογισμικό windows 8 x64
Mikeasdf Ιούλιος 4, 2013 #2 Ιούλιος 4, 2013 Και σε μένα το κάνει αλλά νόμιζα ήταν επειδή το PC μου είναι παλιό..Είμαι περίεργος να μάθω τι φταίει!
Μοκου Ιούλιος 6, 2013 #3 Ιούλιος 6, 2013 Ειχα και εγω το ιδιο πριν πολυ καιρο!Κατεληξα σε μαπα λογισμικο και πτωση τασης(που εχω μπολυκες εδω)! Κανα ups δεν εχεις?? Οταν εχεις αυτον τον ηχο εχεις και ταυτοχρονα στιγμιαιο lag στην οικονα????
AstraLgr Ιούλιος 6, 2013 Author #4 Ιούλιος 6, 2013 όχι έχω μονο ένα πολιμπριζο ασφαλειας έχει και ασφάλεια μήπως και γίνει κάτι APC P5B-GR ESSENTIAL SURGE ARREST BLACK - - όταν λες μάπα λογισμικό? εννοείς ότι μπορεί κάποιο πρόγραμμα που έχω ανοιχτό να δημιουργεί το πρόβλημα? τσεκαρε [ame] [/ame] στα 2:00 κατι τετοιο μου κανει και τωρα που παιζο ενα game κολαει κ λιγο αυτο οχι παντα ομως
AstraLgr Ιούλιος 6, 2013 Author #6 Ιούλιος 6, 2013 δεν ειναι δεν τα δοκιμασα και πουθενα λες να ειναι bug win ?
akilleas Ιούλιος 6, 2013 #7 Ιούλιος 6, 2013 όχι έχω μονο ένα πολιμπριζο ασφαλειας έχει και ασφάλεια μήπως και γίνει κάτι APC P5B-GR ESSENTIAL SURGE ARREST BLACK - - όταν λες μάπα λογισμικό? εννοείς ότι μπορεί κάποιο πρόγραμμα που έχω ανοιχτό να δημιουργεί το πρόβλημα? τσεκαρε στα 2:00 κατι τετοιο μου κανει και τωρα που παιζο ενα game κολαει κ λιγο αυτο οχι παντα ομως Είχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα στα Win 7 με όποιον player και αν άκουγα μουσική. Από τότε που πέρασα στα 8 δεν μου το ξαναέκανε και χωρίς να αλλάξω κάτι στον υπολογιστή. Μάλλον κάποιο bug των 7 πρέπει να είναι.
Μοκου Ιούλιος 6, 2013 #9 Ιούλιος 6, 2013 Πως θα γινει να σου στειλω ενα προγραμματακι για τα win7????
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.