THANOSJ3 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2013 Καλησπέρα συμφουρίτες..Γνωρίζει κάποιος κάποιο site για μερική δημιουργία application για κάποιο foroum κυρίως για android με ενδιαφέρει..Θέλω αν γίνετε από κάποια free εταιρία..Έψαξα μέσω google αλλά δεν βρήκα κάτι σε free.Υ.Γ: Θέλω να αφήσω τελευταία την λύση για δημιουργία εξ'αρχής δικιάς μου βάσης (app inventor), απλά είναι τελευταία επιλογή μιας και θέλει τρελό ψάξιμο..Ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
THANOSJ3 Ιούλιος 6, 2013 Author #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2013 Κάποιος κάτι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 7, 2013 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2013 Καλημέρα, Κατ' αρχήν σου διόρθωσα τον τίτλο, ένας καλός τίτλος είναι το Α και το Ω για να δουν περισσότεροι το ερώτημα σου και να πάρεις περισσότερες απαντήσεις App development δεν θυμάμαι να έχω δει δωρεάν κάπου. Μπορείς να ψάξεις για κάποιον developer να σου φτιάξει μία, ή αλλιώς να βρεις κάποιο mobile style για το site σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THANOSJ3 Ιούλιος 7, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2013 Καλημέρα και ευχαριστώ για τις διορθώσεις Όταν λες mobile style τι εννοείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 7, 2013 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2013 Εννοώ κάποιο design το οποίο είναι κατάλληλο για κινητά, είτε mobile skin, είτε κάποιο responsive. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THANOSJ3 Ιούλιος 7, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2013 Έχει κάτι στα υπόψιν σου? Κάποιο Link Να βοηθήσει?thanks Και πάλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 7, 2013 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2013 Δεν γνωρίζω ούτε καν για τι φόρουμ πλατφόρμα μιλάς φίλε μου. Αν έχεις π.χ. phpbb ψάξε για phpbb responsive. Το responsive design προσαρμόζεται στην οθόνη του χρήση, αν είναι κινητό π.χ. μοιάζει με app. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ac835 Ιούλιος 11, 2013 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2013 appsgeyzer μπορεις να φτιαξεις blog στο wordpress(οχι μονο) και μετα να κανεις την εφαρμογη με το appsgeyzer μολις ανοιγει να βγαινει στο blog σου (μπορεις να το κανεις με οποιονδηποτε ιστοτοπο αλλα και με πανω απο εναν )το προβλημα ειναι οτι κοστιζει να βαλεις εφαρμογες στο google play Link to comment Share on other sites More sharing options...
THANOSJ3 Ιούλιος 11, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2013 Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση..το appsgeyzer δεν χρησιμεύει στην περίπτωση που θέλω εγώ... Θέλω κάτι σε phpbb όπως είπες και ο jpavly Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 11, 2013 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2013 Κάτι τέτοιο θες τότε: http://themeforest.net/item/metro-a-responsive-theme-for-phpbb3/4559274Ψάξε λίγο, ίσως υπάρχει κάτι δωρεάν Posted from my mobile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.