Doc1355 Ιούλιος 4, 2013 Author #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2013 στα 4,5Οπότε βάση λογικής εγώ με την custom θα έπρεπε να έχω χαμηλότερες θερμοκρασίες..Άρα ή εμένα είναι μπανάνα σε θέμα ζέστης ή ισχύει αυτό που είπε ο φίλος παραπάνω πως ότι ψύκτρα και να κουμπώσεις η απαγωγή είναι χάλια λόγο "κενού" στο IHS και οι θερμοκρασίες παίζουν στα ίδια επίπεδα για όλες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
billst21 Ιούλιος 4, 2013 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2013 πολύ σωστά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doc1355 Ιούλιος 4, 2013 Author #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2013 [MENTION=21436]sfirculitu[/MENTION] Λοιπόν ορίστε και με μισή ώρα BF3: Και στο Crysis μία από τα ίδια είναι δεν πάει παραπάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Ιούλιος 4, 2013 #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2013 [MENTION=21436]sfirculitu[/MENTION]Λοιπόν ορίστε και με μισή ώρα BF3: Και στο Crysis μία από τα ίδια είναι δεν πάει παραπάνω πιστεψε με μια χαρα εισαι με τις ζεστες που εχει και εγω με custom wc στα 4,5 για καθε μερα με 1,30 ρευμα παω μεχρι 55-58 μαξ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Ιούλιος 6, 2013 #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2013 Mάνο εφόσον δεν ψάχτηκες με το ρεύμα ώστε να διαπιστώσεις πόσο καλό είναι τοκομμάτι, το πρώτο συμπέρασμα είναι ότι δίνεις πολύ. Βασικότατο λάθος σουείναι ότι δεν έκανες load defaults στο bios πριν βάλεις πάνω τον 3570K και μου κάνει εντύπωση πως το έκανες αυτό. Το ρεύμα που δίνεις τουλάχιστον στον δικό μουείναι για 4.8GHz. To συμπέρασμά μου πάντως βλέποντας πολλά κομμάτια ivy, είναιότι η ψύξη είναι επικουρική αναφορικά με τις θερμοκρασίες όταν το ίδιο το chipείναι από τη φύση του ζεστό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Ιούλιος 6, 2013 #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2013 Ενταξυ ρε παιδες ποσο να προλαβει το cpu να ζεσταθει με το cinebench:P Και ενα απο μενα να υπαρχει. Στα καθημερινα του ρολογια το cpu@4,7ghz, vcore under load 1,236-1,24 , θερμοκρασια δωματιου 27 βαθμους. Uploaded with ImageShack.us Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.