Jump to content

Βοήθεια Για Στήσιμο Υδρόψυξης

ss42ss

Recommended Posts

Ναι αλλά αυτό έχει και αντλία οπότε γλιτώνεις χρήματα.

Ναι δεν το ειδα που περιλαμβανεται και η αντλια στη τιμη,οικονομικα τοτε συμφερει αυτο και πρακτικα της alphacool,αν οντως ισχυει η τιμη που εδωσες στο link ειναι τρελη ευκαιρια.

Προσωπικα πιστευω εχουν κανει λαθος,αντλια 1200 λιτρα την ωρα λεει,μπηκα απο περιεργεια στο site της xspc και ειδα αυτο

XSPC Acrylic Dual 5.25 Reservoir/Pump Combo w/ One 18w DCC [XS-DDC1-COMB] from XSPC Online Store ευρω και αντλια 600 λιτρα την ωρα,αν ισχυουν παντως τα λεγομενα ειναι τρελη ευκαιρια.

Μην τρελσθουμε η d5 κατω απο 50 στην καλυτερη δεν βρισκεται μην πω 60.

είναι πραγματικά ευκαιρία !! χτυπηστετο διότι έχουν κάνει, μπορεί και λάθος στην τιμή !!

κάνω παράθεση στον εαυτό μου , το προϊών παίζεται να είναι ελαττωματικο

D5 Dual Bay Reservoir Safety Notice — XSPC - Performance PC Water Cooling

Παιδια 1 resevoir θελω να παρω να κανω τη δουλεια μου,ουτε εχω ορεξη να μπλεξω με αυτα που ειδα γιατι προφανως δεν ισχυουν,το alphacool θα παρω και τελος,δεν ειμαι για πειραματα γραφει 1200 l/p/h και δινει 300,δεν ειναι αυτα για μενα, θελω σωστα και ντομπρα πραγματα,η επιλογη μου παει στο alphacool ,ληξις.Δεν θα τσακωθω εγω με τον υπαλληλο οταν τον ρωτησω ποσα l/p/h δινει δεν ειναι του τυπου μου ,θα παρω το alphacool και τελος για πολλα πολλα δεν ειμαι.

κάνω παράθεση στον εαυτό μου , το προϊών παίζεται να είναι ελαττωματικο

D5 Dual Bay Reservoir Safety Notice — XSPC - Performance PC Water Cooling

Μια χαρα ειναι, αν περνάς το υγρό πρώτα στο ψυγείο και μετα στο reservoir δεν θα πάθεις τπτ, αν κάνεις το αντίθετο κακό του κεφαλιού σου. :whip:

Aqua το καλύτερο τανκ αυτή τη στιγμή για μένα ειναι αυτο που λες, μη το σκέφτεσαι, παίξε μπάλα.

λοιπον παιδειά μέσα στις επόμενες μέρες 8α προχορίσω στην παραγγελεία.... τι άλλο πρέπει να γνωρίζω πριν εγκαταστίσω το νερό στο σύστημα μου?

θα πρέπει μα γίνει κανένας κα8αρισμός στο ψυγείο/μπολκς πριν χρησιμοποιηθούνε?

Ευχαριστώ

παραθέτω τον εαυτό μου

ΥΓ: καποιος μοδ να καθαρίσει το τοπικ

λοιπον σκέφτομαι να βάλω και τις καρτες γραφικων στο loop μιας και βρηκα αυτά EK-FC6970 Acetal + EN (Nickel) - Radeon HD 6xx0 Series - Full Cover for AMD Radeon - VGA Blocks - Blocks στα 80ε και τα 2. το 3χ120 ραδ 60μμ παχος θα με καλύψει ή θα πρεπει να βάλω ενα ακομα μονό?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.