Jump to content

Βοήθεια Για Στήσιμο Υδρόψυξης

ss42ss

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να μου προτείνεται τι εξαρτήματα να πάρω για το σύστημα της υπογραφής μου. Το PC είναι 24/7 ανοιχτό και θέλω να του ανεβάσω τον επεξεργαστή. Θέλω να ψύξω τον επεξεργαστή και το Μ/Β για αρχή και αργότερα θα μπει και στην GPU.

Ευχαριστώ

PS: το buget είναι 400€ +- 50

Phobya UC-1 LT CPU Waterblock Intel Edition Black

Alphacool NexXxoS UT60 Full Copper 360 Watercooling Radiator

Alphacool VPP655 Single Edition Watercooling Pump

XSPC D5 Dual Bay Reservoir 5.25? for Laing D5 Black

Laing Threaded Rim for D5 - VPP655

Laing D5, Alphacool VPP655, Swiftech MCP655 O-Ring Black

Primochill PrimoFlex Advanced LRT Σωλήνας 13/10 Crystal Clear 1m (PFLEXA-12)) x2

Alphacool G1/4" Compression Fitting 13/10mm Deep Black x3

Alphacool G1/4" Compression Fitting 45° 13/10 Περιστρεφόμενο Deep Black x3

Aqua Computer Double Protect Ultra Red 1 LT Watercooling Fluid x2

Scythe Gentle Typhoon 1850rpm System Fan 120mm (D1225C12B5AP-15)) x3

η αντλια θα ενσωματωθει με το δοχειο , το ψυγειο θα μπει πανω απο τη μητρικη μεσα στο κουτι με τους ανεμιστηρες απο κατω να το φυσανε , υπαρχουν και αλλα χρωματα υγρου υδροψυξης καθως και σωληνα

για τη μητρικη δε γνωριζω αν υπαρχει full cover waterblock

Η μητρική σου είναι rev.2.0 να φανταστώ?

Γιατί η rev.1.0 που είχα έχει block εργοστασιακό, βασικά με το heat pipe της μια χαρά δουλειά θα κάνεις.

Εντελώς περιττό να μπεις σε τέτοια έξοδα με την εν λόγο, βάλε στο νερό μόνο τη CPU.

Και η γραφικών σου είναι πολύ παλιά για να αξίζει να της πάρεις block, ποιο ακριβό είναι το μπλόκ απο την ίδια...

Μια και καλή όταν αναβαθμίσεις κάποια στιγμή.

Αν δε σκέφτεσαι να αναβαθμίσεις το σύστημα σου άμεσα πάρε μια έτοιμη λύση του στυλ Corsair H100 πχ και καθάρισες...φτηνό και χωρίς να χρειάζεσαι ιδιαίτερες γνώσεις για να το βάλεις.

Alphacool NexXxoS UT60 Full Copper 360 Watercooling Radiator

Alphacool VPP655 Single Edition Watercooling Pump

XSPC D5 Dual Bay Reservoir 5.25? for Laing D5 Black

Laing Threaded Rim for D5 - VPP655

Laing D5, Alphacool VPP655, Swiftech MCP655 O-Ring Black

Primochill PrimoFlex Advanced LRT Σωλήνας 13/10 Crystal Clear 1m (PFLEXA-12)) x2

Alphacool G1/4" Compression Fitting 13/10mm Deep Black x3

Alphacool G1/4" Compression Fitting 45° 13/10 Περιστρεφόμενο Deep Black x3

Aqua Computer Double Protect Ultra Red 1 LT Watercooling Fluid x2

Scythe Gentle Typhoon 1850rpm System Fan 120mm (D1225C12B5AP-15)) x3

η αντλια θα ενσωματωθει με το δοχειο , το ψυγειο θα μπει πανω απο τη μητρικη μεσα στο κουτι με τους ανεμιστηρες απο κατω να το φυσανε , υπαρχουν και αλλα χρωματα υγρου υδροψυξης καθως και σωληνα

για τη μητρικη δε γνωριζω αν υπαρχει full cover waterblock

Ευχαριστώ για την απάντηση σου....

Η μητρική σου είναι rev.2.0 να φανταστώ?

Γιατί η rev.1.0 που είχα έχει block εργοστασιακό, βασικά με το heat pipe της μια χαρά δουλειά θα κάνεις.

Εντελώς περιττό να μπεις σε τέτοια έξοδα με την εν λόγο, βάλε στο νερό μόνο τη CPU.

Και η γραφικών σου είναι πολύ παλιά για να αξίζει να της πάρεις block, ποιο ακριβό είναι το μπλόκ απο την ίδια...

Μια και καλή όταν αναβαθμίσεις κάποια στιγμή.

Αν δε σκέφτεσαι να αναβαθμίσεις το σύστημα σου άμεσα πάρε μια έτοιμη λύση του στυλ Corsair H100 πχ και καθάρισες...φτηνό και χωρίς να χρειάζεσαι ιδιαίτερες γνώσεις για να το βάλεις.

Ναι είναι το REV.2.0

στην κάρτα δεν σκέφτομαι να βάλω τώρα νερό.... επίσης δεν σκοπεύω να αναβαθμίσω το σύστημα μου ακόμα...

Η λύση της Corsair H100 είναι μια καλή ιδέα αλλά απ ότι θυμάμαι είχε πολλά RMA

μια τελευταία ερώτηση... υπάρχει κάποια διαφορά σε άποψη απόδοσης ανάμεσα σε αυτά τα δύο μπλοκ?

Alphacool NexXxoS XP³ Light CPU Waterblock

και

επίσης για το ψυγείο δεν θα χρειαστώ και 4 τάπες?

Ευχαριστώ

δεν έχουν μεγάλες διάφορες τα δύο μπλοκ, προτίμησε καλύτερα το Alphacool

Test: Alphacool NexXxoS XP³ Light - Testergebnisse - hardwaremax.net

Τα Phobya έχουν κάποιο πρόβλημα στην ποιότητα του Acetal

Ευχαριστώ

να αγοράσεις το Alphacool Repack Single Laing D5 είναι καλύτερο !! μεγαλύτερη χωρητικότητα και ευκολία συμπλήρωσης νερού

Επειδη ενδιαφερομαι να αγορασω το συγκεκριμενο reservoir και να αντικαταστησω το παλιο κυλινδρικο σαν σωληνα που εχω,η εξαερωση σε αυτο το ειδος reservoir θα ειναι πιο δυσκολη φανταζομαι απο τα κυλινδρικα?και απο αερα μαζευουν η δουλευουν ρολοι?

• 2 weeks later...

ο αέρας σε όλα τα tank βγαίνει άμα έχουμε ανοιχτή την τάπα.

έχω το απλό σε 5.25", δεν είχα ποτέ πρόβλημα !! η εξαέρωση είναι απεναντίας ποιο εύκολη και γρήγορη, και ακίνδυνη από το παλιό κυλινδρικό που έχεις, η Alphacool πρωτοπορεί με το συγκεκριμένο τανκ eworld Ο κόσμος της Πληροφορικής

λοιπον παιδειά μέσα στις επόμενες μέρες 8α προχορίσω στην παραγγελεία.... τι άλλο πρέπει να γνωρίζω πριν εγκαταστίσω το νερό στο σύστημα μου?

θα πρέπει μα γίνει κανένας κα8αρισμός στο ψυγείο/μπολκς πριν χρησιμοποιηθούνε?

Ευχαριστώ

ο αέρας σε όλα τα tank βγαίνει άμα έχουμε ανοιχτή την τάπα.

έχω το απλό σε 5.25", δεν είχα ποτέ πρόβλημα !! η εξαέρωση είναι απεναντίας ποιο εύκολη και γρήγορη, και ακίνδυνη από το παλιό κυλινδρικό που έχεις, η Alphacool πρωτοπορεί με το συγκεκριμένο τανκ eworld Ο κόσμος της Πληροφορικής

Ευχαριστω για την πληροφορια,προχωραω αφοβα στην αγορα του τοτε,αρκετο χωρο μου πιανουν κυλινδρικο και αντλια στο κουτι,το εψαξα λιγο το alphacool,πολυ καλο που γεμιζει απο μπροστα απο τη βιδα.

Αυτό δεν συμφέρει πιο πολύ; XSPC D5 DUAL BAY RESERVOIR/PUMP COMBO - -

Αυτο για να γεμισει θελει τραβηγμα ολο μπροστα το alphacool τραβας τη βιδιτσα γεμιζεις και τελος,πολυ πιο πρακτικο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.