giannisrip Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2013 Καλησπερα παιδια.Πηρα μια καμερα d-link 930l κ πηγα να την συνδεσω ασυρματα κ μου λεει οτι πρεπει να εχω wds τι ειναι αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούλιος 3, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2013 Wireless distribution systemδεν νομίζω να χρειάζεται το wds για να τη συνδέσεις με το AP Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisrip Ιούλιος 3, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2013 εχει ενα κουμπι που γραφει αυτο επανω για να συνδεθει ασυρματα.διαφορετικα πως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούλιος 3, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2013 διάβασε το manual θα τα λέει αναλυτικάως συνήθως το συνδέεις με καλώδιο σύμφωνα με αυτά που λέει το manual και κάνεις τις απαραίτητες ρυθμίσεις και συνδέσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Ιούλιος 3, 2013 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2013 Ότι είπε ο goku. Κάνεις τις απαραίτητες ρυθμίσεις μέσω καλωδίου, τσεκάρεις τα πάντα ότι δουλεύουν ρολόι και αφού σετάρεις και της ρυθμίσεις για το ασύρματό της σε απασχολεί πλέον μόνο η εμβέλεια/απώλεια από το router. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.