Jump to content

Λατινικοί χαρακτήρες σε ελληνικά windows xp

kosmos890

Recommended Posts

Εχω εγκαταστήσει τα ελληνικά xp. Η εναλλαγή γλώσσας γίνεται κανονικά.

Το πρόβλημα που έχω είναι πως σε ορισμένα μηνύματα στα αγγλικά δεν εμφανίζονται σωστά οι αγγλικοί χαρακτήρες.

Για πάράδειγμα κατα την εγκατάσταση του adobe pdf reader τα αγγλικά μηνύματα έχουν πρόβλημα.

Επίσης στο εικονίδιο του realtec sound manager και το κείμενο στο popup window έχει προβλημα.

Τι μπορώ να κάνω?

Μου ακούγεται σάν θέμα/πρόβλημα με το unicode.....για να μήν σε μπερδέψω όπως θα στο περιγράψω τσέκαρε τα ακόλουθα και θυμήσου αρχικά να έχεις αγγλικά ώς επιλογή στα Non unicode.

Microsoft Corporation

RegionalXP.png

@Predator_Crack Στον υπολογιστή μου έχω ακριβώς την ίδια ρύθμιση Δοκίμασα και με English(UK) και μου ζήτησε να βάλω το cd εγκατάστασης. Έβαλα το cd αλλα τα xp δεν μπόρεσαν να βρουν τα αρχεία. Το ίδιο συνέβαινε και οταν τσέκαρα κάποια άλλη κωδικοποιήση. Ένα σημαντικο πρόβλημα που έχω είναι πως μερικά προγράμματα με ελληνικούς χαρακτήρες στο path δεν τρέχουν. Για παράδειγμα C:\Documents and settings\username\Τα εγγραφα μου\Ληφθέντα Αρχεία\installer.exe Ο installer δεν τρέχει και πρεπει να αλλάξω φάκελο Το cd αυτο το έχω δοκιμάσει σε desktop και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Στον φορητό με το πρόβλημα, το dvd-rom είναι ταλαιπωρημένο, δεν έβλεπε το cd, και η εγκατάσταση πήρε πολύ χρόνο. Τελικά υπάρχει περιπτωση το πρόβλημα αυτο να δημιουργήθηκε κατα την εγκατάσταση?

ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ

ΛΑΘΟΣ ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ ΤΟ POST ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ

Predator_Crack

Απο το cd δεν μπορώ να αλλάξω την επιλογή σε Ελληνικά στην καρτέλα ρυθμίσεων που έδειξες. Για ποιόν λόγο συμβαίνει αυτό δεν μπορούμε να το αναλύσουμε.

Τελικά έκανα νεο format, εβαλα την επιλογή Ελληνικα και όλα οκ!!!

Predator_Crack - apotsi

Παιδιά ευχαριστώ έλυσα το πρόβλημα μου

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.