kosmos890 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2013 Εχω εγκαταστήσει τα ελληνικά xp. Η εναλλαγή γλώσσας γίνεται κανονικά. Το πρόβλημα που έχω είναι πως σε ορισμένα μηνύματα στα αγγλικά δεν εμφανίζονται σωστά οι αγγλικοί χαρακτήρες.Για πάράδειγμα κατα την εγκατάσταση του adobe pdf reader τα αγγλικά μηνύματα έχουν πρόβλημα.Επίσης στο εικονίδιο του realtec sound manager και το κείμενο στο popup window έχει προβλημα.Τι μπορώ να κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Ιούλιος 4, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2013 Μου ακούγεται σάν θέμα/πρόβλημα με το unicode.....για να μήν σε μπερδέψω όπως θα στο περιγράψω τσέκαρε τα ακόλουθα και θυμήσου αρχικά να έχεις αγγλικά ώς επιλογή στα Non unicode. Microsoft Corporation Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmos890 Ιούλιος 4, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2013 @Predator_Crack Στον υπολογιστή μου έχω ακριβώς την ίδια ρύθμιση Δοκίμασα και με English(UK) και μου ζήτησε να βάλω το cd εγκατάστασης. Έβαλα το cd αλλα τα xp δεν μπόρεσαν να βρουν τα αρχεία. Το ίδιο συνέβαινε και οταν τσέκαρα κάποια άλλη κωδικοποιήση. Ένα σημαντικο πρόβλημα που έχω είναι πως μερικά προγράμματα με ελληνικούς χαρακτήρες στο path δεν τρέχουν. Για παράδειγμα C:\Documents and settings\username\Τα εγγραφα μου\Ληφθέντα Αρχεία\installer.exe Ο installer δεν τρέχει και πρεπει να αλλάξω φάκελο Το cd αυτο το έχω δοκιμάσει σε desktop και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Στον φορητό με το πρόβλημα, το dvd-rom είναι ταλαιπωρημένο, δεν έβλεπε το cd, και η εγκατάσταση πήρε πολύ χρόνο. Τελικά υπάρχει περιπτωση το πρόβλημα αυτο να δημιουργήθηκε κατα την εγκατάσταση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Ιούλιος 4, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2013 Δεν κατάλαβες... Εκεί που λέει English (United States) στην παραπάνω φωτογραφία, θα πρέπει να είναι Greek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmos890 Ιούλιος 4, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2013 [MENTION=79]apotsi[/MENTION] Δεν μπορώ να βάλω ελληνικα. Μου ζηταει να βάλω το cd, αλλά απο το cd δεν μπορει να βρει τα αρχεία που χρειάζονται. Χειροκίνητα μπορώ εγω να περάσω τα αρχεία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Ιούλιος 4, 2013 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2013 Περίεργο μου φαίνεται να μήν βρίσκει τα αρχεία. Μιλάμε για ΕΛΛΗΝΙΚΑ windows xp sp3 ή κάποια ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΗ έκδοση με διάφορα μέσα π.χ me nlite os και τα λοιπα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmos890 Ιούλιος 5, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2013 ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΛΑΘΟΣ ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ ΤΟ POST ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕPredator_Crack Απο το cd δεν μπορώ να αλλάξω την επιλογή σε Ελληνικά στην καρτέλα ρυθμίσεων που έδειξες. Για ποιόν λόγο συμβαίνει αυτό δεν μπορούμε να το αναλύσουμε.Τελικά έκανα νεο format, εβαλα την επιλογή Ελληνικα και όλα οκ!!!Predator_Crack - apotsiΠαιδιά ευχαριστώ έλυσα το πρόβλημα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.