Jump to content

ο υπολογιστής δεν άνοιγε με τίποτα

serifis

Recommended Posts

Πήρα πρόσφατα ένα τροφοδοτικό που ρυθμίζεις τα volt .....έτσι όπως είχα το laptop μου ανοιχτό, καταλάθος ανέβηκαν τα volt και έκλεισε το laptop μου.....το λαμπάκι του τροφοδοτικού αναβόσβηνε περίεργα.....μόλις το ξαναδοκίμασα στα σωστά volt, ο υπολογιστής δεν άνοιγε με τίποτα.....ούτε την ένδειξη με τα λαμπάκια που δείχνει ότι έχει συνδεθεί με τροφοδοτικό.......ξέρει κανείς τι έπαθε????:help1::help1::help1:

• 2 weeks later...
Πήρα πρόσφατα ένα τροφοδοτικό που ρυθμίζεις τα volt .....έτσι όπως είχα το laptop μου ανοιχτό, καταλάθος ανέβηκαν τα volt και έκλεισε το laptop μου.....το λαμπάκι του τροφοδοτικού αναβόσβηνε περίεργα.....μόλις το ξαναδοκίμασα στα σωστά volt, ο υπολογιστής δεν άνοιγε με τίποτα.....ούτε την ένδειξη με τα λαμπάκια που δείχνει ότι έχει συνδεθεί με τροφοδοτικό.......ξέρει κανείς τι έπαθε????:help1::help1::help1:

γενικα να χρησημοποιεις μονο το δικο του φορτιστη γιατι ρολο δεν παιζουν μονο τα βολτ αλλα και η καταναλωση του μετασχηματιστη

το λαπτοπ λογικα εχει καει

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.