Andrewk Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2013 Καλησπερα παιδια,ψαχνω ακουστικά in ear για το nexus 4..Θελω να εχουν μικροφωνο και αν υπαρχουν και +/- κουμπια ακομα καλητερα(δεν ξερω κατα ποσο θα δουλευουν)..Εχω αγορασει τα JVC FX1X(χωρις μικροφωνο) και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος,οποτε σε αυτο το επιπεδο θελω να κινηθω...Διαθέτω μεχρι 20ευρω και η αγορα θα γινει απο amazon ή ebay..Εχω δει τα NoiseHush NX80 και μου αρεσουν αρκετα..Εχετε να προτινεται κατι ??Edit:ειδα κατι σχολια στο amazon που δεν μου αρεσαν(προβληματα με το μικροφωνο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Ιούλιος 5, 2013 Author #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2013 Καμία βοήθεια ρε παιδια??Δεν βρισκω τίποτα που να μου αρέσει λέμε..Edit:Άραγε τα πληκτρα αυτων http://www.ebay.com/itm/Bidenuo-G360-20-20-KHZ-In-Ear-Wired-Earphones-with-Microphone-Black-/400357547483?pt=US_Headphones&hash=item5d372b5ddb θα δουλευουν στο nexus?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.