Jump to content

Internet-Ταινιες στις διακοπες...

Blinky

Recommended Posts

Λοιπον, επειδη θα λειψω 15-20 μερες διακοπες τον Αυγουστο, με ενδιαφερει ενας τροπος να μπαινω στο internet και να βλεπω και καμια ταινια που και που...

Εχω σαν κινητο ενα Nexus4 αλλα ειναι για την απολυτη αναγκη να μπω online, δε μπορω σε 4.7 ιντσες να κανω την παραπανω χρηση... Ομως μπορω να το κανω wifi hotspot οποτε δεν υπαρχει λογος οτι αγορασω να εχει 3G.

H προφανης λυση ειναι ενα Tablet, αλλα ποιο? Εναλλακτικα ενα netbook (ή ακομα καλυτερα μικρο 12αρι laptop) θα μου εκανε επισης...

Το θεμα ειναι στο οικονομικο...δηλαδη απο τη μια φοβαμαι τα κινεζο-tablet, απο την αλλη σε επωνυμο το πιο φτηνο της προκοπης μου φαινεται το Asus memopad 10". Το Nexus7 δυστυχως μνου φαινεται μικρο, θελω κατι σε 10αρι...

Οποτε παμε στην 300αρα...και εκει χτυπαω την πορτα και των μικρων laptop που θα εχουν πολυ περισσοτερες χρησεις (και μετα τις διακοπες)...

Budget δεν υπαρχει αυστηρα καθορισμενο, αλλα αν ειανι για tablet θα προτιμουσα να μην υπερβω τα 200 για να μην εχω το δελεαρ του laptop και για να χωνεψω ευκολοτερα την πιθανοτητα μετα τις διακοπες να χρησιμοποιηθει αλλη 1 φορα το χρονο...

Αν ειναι laptop θα μπορουσα να παω στα 400 αλλα να εχει καλο VFM και αν γινεται να μην ειναι μεγαλο, το πολυ μεχρι 13.3...δεν ξερω αν υπαρχει κατι τετοιο, οποτε θα εστιαζα πιο πολυ στην περιπτωση value4money tablet...

Καμια προταση εχουμε?

PS: Εχω δει και το ipad mini που ειναι μεγαλυτερο απο το nexus, αλλα παλι δε ξερω αν ειναι αρκετο, και θα μπλεξω και με ολους τους περιορισμους της apple οποτε...δε νομιζω

Πάρε καλύτερα ένα λάπτοπ και φόρτωσε το ταινίες πριν φύγεις παρά φθηνή ταμπλέτα και μετά να πληρώσεις την διαφορά στα GB που θα κατεβάσεις για να βλέπεις ταινίες.

Άσε που δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος ότι εκεί που θα πάς θα πιάνεις σήμα καμπάνα και θα έχεις 3G (εκτός και αν θα είσαι σε καμμιά μεγάλη πόλη).

Hp DM1 νομιζω ειναι η λυση σε αυτο που ψαχνεις.

http://www.topsystems.gr/products/HP-Pavilion-DM1%2d4341SA-C1W83EA-Netbook,-AMD-D{47}C-E2%2d1800,-11.6”,-4GB,-320GB.html

Πολυ καλη μπαταρια, αρκετα καλες αποδοσεις για την κατηγορια του (εγω αυτη την στιγμη το εχω σαν main pc :hehe: ) και στα λεφτα που το θες.

Αμα του πεταξεις και εναν ssd πανω απλα πεταει...:)

my 2cents

Τώρα για 15-20 μέρες να δώσεις 200-300 ευρώ για την περίπτωση που δεις 4-5-10 ταινίες;

Γνώμη μου πάρε ένα φτηνό 7άρι (και ας είναι μικρό) με 60-70€ και μια καρτούλα μνήμης των 32GB με άλλα 20€ να κάνεις φτηνά την δουλειά σου και το Σεπτέμβρη αν δεν σε καλύπτουν για άλλα πράγματα τα πουλάς με 40-60€ και τα δύο. Μια δίωρη ταινία σε 800Χ480 h264 με 1024kbps variable bitrate πιάνει κατά μέσω όρο 1GB και η ποιότητα είναι μια χαρά. Οπότε 25-30 ταινίες χαλαρά σε μια 32άρα.

Και καλοκαίρι εδώ που τα λέμε δεν βγαίνουν και τόσες ταινίες για να πεις ότι έχει ουσία η ύπαρξη internet, ώστε να έχεις πρόσβαση σε ότι βγει σε έναν μήνα.

true dat!

Ασε το laptop-i για οταν οι διακοπες σου θα σημαινουν εξορμηση με κουτσουβελα και θα εισαι μπαστακας στο δωματιο το βραδυ γιατι θα κοιμουνται και δεν θα μπορεις να το κουνησεις ρουπι απο εκει :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.