NikosGr Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2013 Ενα πραγμα με μπερδευει γιατι υπαρχει το Αccess Point. Ποιος ο λογος παρουσιας του AP? Απευθειας ασυρματη συνδεση router με repeater δεν μπορει να επιτευχθει? Γιατι να μην λειτουργει δηλαδη ως:Internet<====> Router <-----> Repeater<---->laptopΕγω παιδια εχω 3 διαθεσιμα ρουτερς.1. Huawei Echolife2. Tecnicolor TD51303. Thomson 585v8 ?4. ZTE 300Η αδσλ γραμμην της 4νετ ειανι στο καθοιστικο, αλλα στην κρεβατοκαμαρα το σημα εχει μονο 1-2 γραμμουλες και πολυ συχνα κοβεται.Οποτε τι πρεπει ακριβως να κανω με το υλικο που διαθετω για να κανω επεκατση καλυψης και να πιανω 4-5 γραμμουλες μεχρι και την κρεβατοκαμαρα?Πρεπει να μπεις ενας repeater(αναμεταδοτης) στο σαλονι, αλλα δεν ξερω ποιο ρουτερ να χρησιμοποηει για ιντερνετ και ποιο για αναμεταδοση.
blade_ Ιούλιος 1, 2013 #2 Ιούλιος 1, 2013 δε ξερω αν καποιο απο αυτα εχει λειτουργια repeater μεσω wds,τοτε μπορεις να καταφερεις κατι.googlaρεις κ βρισκεις αν εχει καποιο απο αυτα.η αγοραζεις αυτο TP-LINK TL-WA701ND | Skroutz.gr η κατι παρομοιο και καθαριζεις
NikosGr Ιούλιος 1, 2013 Author #3 Ιούλιος 1, 2013 Βασικα ο λογος που ρωταω ειναι για να μην χρειαστει να αγορασω repater. εχω 3 ρουτερ και θελω καποιο απο αυτα να χρησιμοποιηθει ως extender.To WDS τι εκριβως ειναι? Ειναι ενα ειδος repeater?
NikosGr Ιούλιος 1, 2013 Author #5 Ιούλιος 1, 2013 Μπορις να μου πεις 2 λογια πως μπορω να το χρησιμοποιησω?
blade_ Ιούλιος 1, 2013 #6 Ιούλιος 1, 2013 δες πρωτα αν εχει κ το κουβεντιαζουμε.στην ουσια το ενεργοποιεις και προσθετεις την μακ του ενος στο αλλο
NikosGr Ιούλιος 1, 2013 Author #7 Ιούλιος 1, 2013 Δεν ξερω αν εχει φιλε, δεν βρικσω κατι σχετικο. αλλα απο την αλλη τα thomson εχουν κρυμμενες πολλες λειτουργιες που δεν φαινονται στο wen interface.
blade_ Ιούλιος 1, 2013 #8 Ιούλιος 1, 2013 με ενα απλο γκουγκλαρισμα οπως σου ειπα,βλεπω οτι το thomson,εχει wds.οποτε μπορεις να κοιταξεις αν εχουν τα αλλα
NikosGr Ιούλιος 1, 2013 Author #9 Ιούλιος 1, 2013 το 585 ναι εχει το 5130 δεν ξερω αν εχει. μπορεις να δεις και εσυ?Wireless Repeater setup with dd-wrt firmwareμηπως πρεπει να βαλω το παραπανω?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.