Jump to content

Ερώτηση περί επέκταση κάλυψης ασυρματου δικτυου

NikosGr

Recommended Posts

Ενα πραγμα με μπερδευει γιατι υπαρχει το Αccess Point. Ποιος ο λογος παρουσιας του AP? Απευθειας ασυρματη συνδεση router με repeater δεν μπορει να επιτευχθει? Γιατι να μην λειτουργει δηλαδη ως:

Internet<====> Router <-----> Repeater<---->laptop

Εγω παιδια εχω 3 διαθεσιμα ρουτερς.

1. Huawei Echolife

2. Tecnicolor TD5130

3. Thomson 585v8 ?

4. ZTE 300

Η αδσλ γραμμην της 4νετ ειανι στο καθοιστικο, αλλα στην κρεβατοκαμαρα το σημα εχει μονο 1-2 γραμμουλες και πολυ συχνα κοβεται.

Οποτε τι πρεπει ακριβως να κανω με το υλικο που διαθετω για να κανω επεκατση καλυψης και να πιανω 4-5 γραμμουλες μεχρι και την κρεβατοκαμαρα?

Πρεπει να μπεις ενας repeater(αναμεταδοτης) στο σαλονι, αλλα δεν ξερω ποιο ρουτερ να χρησιμοποηει για ιντερνετ και ποιο για αναμεταδοση.

δε ξερω αν καποιο απο αυτα εχει λειτουργια repeater μεσω wds,τοτε μπορεις να καταφερεις κατι.googlaρεις κ βρισκεις αν εχει καποιο απο αυτα.

η αγοραζεις αυτο TP-LINK TL-WA701ND | Skroutz.gr η κατι παρομοιο και καθαριζεις

Βασικα ο λογος που ρωταω ειναι για να μην χρειαστει να αγορασω repater. εχω 3 ρουτερ και θελω καποιο απο αυτα να χρησιμοποιηθει ως extender.

To WDS τι εκριβως ειναι? Ειναι ενα ειδος repeater?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.