Jump to content

GeForce GTX 760

Typhonios

Recommended Posts

Εγώ περιμένω να βγούν full cover blocks γιατί σκέφτομαι να δώσω την 580 και να πάω σε SLI 760. Αλλά μόνο αν βγούν μπλοκάκια αλλιώς και εγώ θα κάτσω στα ωά μου.

Εγω μια χαρα νουμερακια ειδα σαν καρτουλα οτι βγαζει σε sli θα ειναι οτι καλυτερο σε θεμα απόδοσης τιμής για καποιον που δεν ειναι ψυχακιας με τα νούμερα:haha:

Νταξ δεν είναι τίποτε καινούριο η κάρτα. Απλά έχει καλή τιμή. Η MSRP της ti ήταν 300$, αυτή 250$ (και ήδη στο launch μπορούσες να τη βρεις 209€, φαντάσου αργότερα) και είναι πιο γρήγορη.

Για κάποιον που έχει ti προφανώς δεν έχει νόημα, μικρή η αναβάθμιση. Βέβαια, άμα είχες πουλήσει τις ti πριν βγουν οι gtx760, θα μπορούσες να κάνεις αυτή την αναβάθμιση τώρα "τσάμπα" αλλά λέμε. Τώρα χλωμό.

Για το full cover blocks, να έχετε το νου σας ότι υπάρχουν 2 είδη pcb. Η μεγάλη και η μικρή. Η μικρή είναι νέα custom pcb, η μεγάλη αν δε κάνω λάθος είναι ίδια με την GTX 680 οπότε παίζει να είναι ίδιο το water block.

H τιμή είναι καταπληκτική σε σχέση με απόδοση αλλά να μπεις κάποιος σε κόπο/έξοδα....δεν ξέρω. Ξέρετε τίποτα σχετικά με υλοποίηση Asus Top?

H τιμή είναι καταπληκτική σε σχέση με απόδοση αλλά να μπεις κάποιος σε κόπο/έξοδα....δεν ξέρω. Ξέρετε τίποτα σχετικά με υλοποίηση Asus Top?

Αναλογα τι καρτα εχει ηδη αυτος ο καποιος.

Αν καποιος εχει ηδη 6χχ σειρα, δεν πολυ-αξιζει να κανει αναβαθμιση σε 7χχ(θα μου πεις, αναλογα τι 6χχ εχει και σε τι 7χχ θελει να παει, δεκτο:p).

Για παραδειγμα στην περιπτωση σου που αναφερεις το 660ti sli, θα αξιζε μονο εαν ειχες πουλησει τις 660ti πριν την κυκλοφορια των 760 ωστε να τσιμπουσες τις 760 σχεδον τσαμπα.

Τωρα με την ελευση των 760 σε τιμη κατω απο 2μιση κατοσταρικα, ειναι λογικο να εχει παρει για τα καλα η κατηφορα η τιμη των μετεχειρων 660ti σε σημειο που (κατ'εμε) δεν αξιζει να κανεις την κινηση οικονομικα.

Η ουσια ειναι οτι η 760 ειναι τρομερη για τα λεφτα που ζηταει.

για μενα περιμεντε για gtx 760ti. φανταζομαι να βγουν σε καλη τιμη και ολοι να τρεχουν να δωσουν τις 760

για μενα περιμεντε για gtx 660ti. φανταζομαι να βγουν σε καλη τιμη και ολοι να τρεχουν να δωσουν τις 760

Μήπως εννοείς gtx760ti;

Το κενό ανάμεσα σε gtx760 και gtx770 δεν είναι τόσο μεγάλο όσο το κενό ανάμεσα σε gtx770 με gtx780.

Οπότε να βγει μία gtx760ti η οποία να παλεύει με την gtx770 σε χαμηλότερη τιμή δε το περιμένω.

Τώρα στην αγορά έχεις gtx660 - gtx760 - gtx770 - gtx780 με περίπου ίδιο ποσοστό διαφοράς επιδόσεων (δεν αναφέρω τις gtx660ti gtx670 διότι θα σταματήσει η παραγωγή τους αν δεν έχει σταματήσει ήδη).

Βέβαια η λογική του marketing ακολουθεί τη δική της πορεία.

GeForce GTX 760 | GeForce

Θα μείνω με τις 660ti,δεν με ενθουσιάζουν τα πρώτα αποτελέσματα:

GeForce GTX 760 vs 660 Ti

Edit: Κάποιος καλός moderator να μεταφέρει την ανάρτηση μου σας παρακαλώ:p

Higher clock speed 980 MHz vs 915 MHz More than 5% higher clock speed

Higher memory bandwidth 192.3 GB/s vs 144.2 GB/s Around 35% higher memory bandwidth

Much higher crysis 3 framerate 58.7 fps vs 30 fps More than 95% higher crysis 3 framerate

Higher turbo clock speed 1,032 MHz vs 980 MHz More than 5% higher turbo clock speed

More render output processors 32 vs 24 8 more render output processors

More energy-efficient idle power consumption 108W vs 111W Around 5% more energy-efficient idle power consumption

Higher BioShock infinite framerate 80 fps vs 63 fps More than 25% higher BioShock infinite framerate

Better civilization 5 texture decomposition (2013) score 333.8 vs 297.4 More than 10% better civilization 5 texture decomposition (2013) score

Quieter idle noise level 41 dB vs 41.8 dB Almost the same

Wider memory bus 256 bit vs 192 bit Around 35% wider memory bus

Higher crysis: warhead framerate 49.8 fps vs 41.6 fps Around 20% higher crysis: warhead framerate

Higher far cry 3 framerate 41.5 fps vs 37.3 fps More than 10% higher far cry 3 framerate

παιδια κάντε μια εισηγηση δυο gtx 760 msi oc η μια gtx 770 msi light

Ανάλογα αν έχεις τα φράγκα τζιμπάς μια 770 τώρα και τέλος του καλοκαιριου άλλη μια όταν θα εχουν πέσει αισθητά οι τιμές. Η αν είσαι στο όριο πχ 400 περίπου ευρώ χτυπάς 760χ2.

Το sli πλέον στην σειρά 7 δεν είναι όπως στις προηγούμενες έχει διορθωθεί πάρα πολύ, απλά παραμένει το θεματάκι με τα sli profiles αλλα μόλις βγαίνει κάποιο νέο παιχνίδι η εταιρεία μετά απο λίγο χρονικό διάστημα κυκλοφορεί drivers :)

παιδια κάντε μια εισηγηση δυο gtx 760 msi oc η μια gtx 770 msi light

Θες τις καλύτερες επιδόσεις στα ίδια περίπου χρήματα με παραπάνω θόρυβο και κατανάλωση; GTX760 sli

Θες άριστες επιδόσεις σε 1080p με ησυχία, ήπια κατανάλωση χωρίς ανησυχία αν οι drivers δουλεύουν καλά στο sli; GTX770

Ο μόνος λόγος να αλλάξεις θα είναι αν τις πουλήσεις σε καλή τιμή και βρεις τις 760 σε τιμή όπως αυτή της EVGA, δηλαδή γύρω στα 200€.

Καθαρά για future proof, εφόσον και τώρα παίζεις τα πάντα με τις 660ti.

γνωρίζει κάποιος αν από eu.evga.com υπάρχει η δυνατότητα να κόψουμε τιμολόγιο και πόσο είναι το φπα τους ;

οι 2 x 760 μου κλείνουν το μάτι :happy2:

Για τιμολόγιο δεν βλέπω επιλογή, όσο για το ΦΠΑ είναι προϋπολογισμένο.

Before VAT: €175.63

VAT: €33.37

Subtotal: €209.00

Χρέωσαν 19% φάπα. Κοιτάζοντας από το tracking, η κάρτα ξεκίνησε από Wolfratshausen Γερμανίας. Και το γερμανικό φάπα είναι 19%.

Δε ξέρω γιατί δε μας χρεώσαν 23%...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.