Jump to content

Ζητειται βοηθεια για επιλογη καρτας γραφικων!

SpyrosCupraR

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα παιδια.Ειμαι ετοιμος μετα απο πολυ καιρο να αλλαξω καρτα γραφικων και αφου εχω αλλαξει ολο το υπολοιπο συστημα και αυτη τη στιγμη εχω:

mobo - msi 990fxa gd65

cpu - amd fx 8320

psu - corsair 650watt

ram - corsair 2x4gb 1600mhz

ssd - sandisk 128gb

τωρα ηρθε η ωρα και για την καρτα γραφικων.Οι απαιτησεις μου απο αυτην θα ειναι για τα επομενα 2-3 χρονια να μπορει να παιξει παιχνιδια τυπου Battlefield,GTA και Need For Speed σε καλες ρυθμισεις.Οταν λεω καλες ρυθμισεις εννοω οτι αν υποθεσουμε οτι ενα παιχνιδι εχει low,mid,high και ultra settings εμενα με ενδιαφερει το high.Επισης θα ηθελα πολυ να δοκιμασω το Arma 3 οταν βγει και επειδη σιγουρα θα το ακολουθησουν και πολλα Mods φανταζομαι θα ανεβουν και οι απαιτησεις του.Επειδη το εχω ψαξει λιγο εχω βρει και ειμαι αναμεσα σε 2 προς το παρον.Αυτες ειναι οι:

1)Asus GeForce GTX670 2GB DirectCU II

και

2)Asus Radeon HD7950 3GB DirectCU II Top V2

Φυσικα μπορειτε να μου προτεινετε και αλλες αρκει να μην ξεφευγουν απο αυτο το budget δηλαδη να μην πηγαινουν πολυ πανω απο 350€.

Ευχαριστω για τον χρονο σας,Σπυρος

Γραψε και τι οθονη εχεις και σε τι αναλυση παιζεις!

εγω παντος προτεινω να περιμενεις τις GTX 760

δεν αργουν πολυ και αποτι λενε θα εχου γυρω στα 260ευρα

μπορείς με λίγα λεφτά ακόμα αν βιαζεσαι πας και σε 7970 o.c κοντα στα 370-380

Γραψε και τι οθονη εχεις και σε τι αναλυση παιζεις!

εγω παντος προτεινω να περιμενεις τις GTX 760

δεν αργουν πολυ και αποτι λενε θα εχου γυρω στα 260ευρα

Οθονη θα αλλαξω τον επομενο μηνα και θα παρω μια σαν αυτη αν οχι αυτη τη συγκεκριμενη:

LG 23" LED M2352D-PZ

Οθονη θα αλλαξω τον επομενο μηνα και θα παρω μια σαν αυτη αν οχι αυτη τη συγκεκριμενη:

LG 23" LED M2352D-PZ

ωραια αν μιλαμε για 1080π και η 760 μια χαρα θα σου ειναι

βεβαια αν μπορεις να δωσεις παραπανω φραγκα πας με κλειστα ματια σε 770 οπως ειπε και ο [MENTION=28627]kyr[/MENTION]

μπορείς με λίγα λεφτά ακόμα αν βιαζεσαι πας και σε 7970 o.c κοντα στα 370-380

Για ποια εταιρεια λες?Εχω κοιταξει στο skroutz και τα μονα μαγαζια εντος Αττικης που τις εχουν πανε κοντα στα 400 αν οχι παραπανω.

σε αυτα τα χρηματα πας εδω!

770 gtx - Κάρτες Γραφικών | Skroutz.gr

απο τις δυο που λες SpyrosCupraR

Asus GeForce GTX670 2GB DirectCU II

Eιδα την πρωτη που την εχει στο Msystems και παει στα 390... με εχει ψησει τρελα να τα δωσω αυτα τα παραπανω και να την χτυπησω.Οπως και να το κανουμε ειναι ποιο καινουρια!!!

Τωρα να ρωτησω εγω ... ειναι καλυτερα μια 7970 με 3γιγα μνημη και 384μπιτ ή μια 770 με 2γιγα μνημη και 256μπιτ?

Τωρα να ρωτησω εγω ... ειναι καλυτερα μια 7970 με 3γιγα μνημη και 384μπιτ ή μια 770 με 2γιγα μνημη και 256μπιτ?
στην αναλυση που παιζεις δεν παιζει ρολο εκτος αν υπαρχει παιχνιδι που μπορει να τραβηξει πανω απο 2gb vram σε μια οθονη 1920χ1080

Η gtx770 είναι μια πολύ καλή επιλογή στο χρήματα που διαθέτεις. Η gtx780 είναι η υπέρβαση στις επιδόσεις αλλά κοστίζει και αρκετά παραπάνω.

Μιας και η μητρική σου το υποστηρίζει, 2 x gtx760 με κόστος 430€ θα σου προσφέρουν επιδόσεις ανώτερες από μία gtx780.

Το κακό είναι πως δεν υπάρχουν άμεσα διαθέσιμες προς αποστολή, πράγμα που ίσως αλλάξει από αύριο το πρωί.

Επίσης θα έχεις παραπάνω θόρυβο από ότι με μία κάρτα.

Πάντως μπορείς να πάρεις και μία gtx760 και αν δε σε καλύπτει προχωράς και στην αγορά της δεύτερης.

Ρε φιλαρακι κοιτα καμια 7970-680 μεταχειρισμενη που πουλανε ολοι τωρα κατω απο 3 κατοσταρικα και θα εισαι βασιλιας!

Και θα σου μεινουν και λεφτα στην τσεπη

Περίμενε λιγάκι,τσίμπα μια 760 και άμα θέλεις και άλλη δύναμη τότε χτύπα και άλλη μία.

Μετά απλά θερίζεις!!!

αυτή τι σκέψη έκανα για 7970 καμια πολύ καλή μεταχειρισμένη :) για 7970 αλλα και 760 να πάρεις τούμπανο είναι :) θα σου κάνει τι δουλειά σου εννοείτε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.