Deus Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2013 χρειάζομαι μια κάρτα δικτύου για το desktop PCI - PCI express για να απαλαγω από το καλωδιοέχω ρίξει το router από το τραπεζάκι μερικές φορές, την τελευταία ήταν και η φαρμακερή το πάτησα και έσπασε ... ευτυχώς από τη cyta μου το αλαξανε μαζί με την πρίζα χωρίς χρέωση παρόλο που ήταν σπασμένο να είναι 802.11Ν μόλις φύγω από την cyta θα πάρω άλω router τα router των provider είναι για κλάματα η θα έχουν προβλήματα με τη γραμμή η με το wi-fi ένα σωστό router δεν έχω πετύχει μέχρι τώρα να έχει αποσπώμενη κεραία - κεραίες και αν είναι δυνατόν να παίζει με linux για να περνάει η ώρα που και που Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Ιούνιος 30, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2013 Λοιπόν:ΑSUSASUS PCE-N10 WIRELESS PCI-E ADAPTER - WIRELESS - (150mbps max)TP-LINKΥπάρχουν αρκετές λύσεις αλλά αγνοείται η υποστήριξη των Linux. Λύσεις από την άποψη value for money πάνω από μιά κεραιούλα και 2+ χρόνια εγγύηση.EdimaxEDIMAX EW-7711IN WIRELESS PCI 150MBPS WITH DETACHABLE ANTENNA - WIRELESS - (pci)EDIMAX EW-7722IN WIRELESS PCI 300MBPS WITH DETACHABLE ANTENNA - WIRELESS - (pci)EDIMAX EW-7612PIN WIRELESS PCI-EXRESS DRAFT N 300MBPS - WIRELESS - (pci-e)Όλες με 3άρα κεραία και υποστήριξη linux.*** Ενδεικτικό είναι το e-shop. Υπάρχουν 1000άδες μαγαζία να επιλέξεις τα ίδια προιόντα.*** Σε ενδιαφέρει κάτι σε usb ? Ρωτάω γιατί υπάρχει η λύση του φτηνιάρικου και με την βοήθεια επέκτασης καλωδίου usb ή ο οποιοδήποτε κλώνος της awus036h με το γνωστό RTL8187/Realtek 8187 που κάνει παπάδες από θέμα ευαισθησίας και υποστήριξης σε όλα τα λειτουργικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Ιούνιος 30, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2013 ειχα μια StarTech KINAMAX ΝΕ WiFi AIRLIVE HIGH Gainτην δάνεισα κάπου και σπάσαν την πλακέτα στο σημείο που είναι η usb υποδοχή... με υπομονή έτριψα το βερνίκι στις γραμμές της πλακέτας κόλλησα επάνω στις γραμμές το καλώδιο και το γέμισα με εποχική κράτησε κανένα χρόνο + μέχρι που τα έφτυσε, την χρησιμοποιούσα στο laptop λόγο του άθλιου σήματος του thomson και μερικές φορες πειραματιζόμουν με το routerβασικά χρειάζομαι μια pci κάρτα κυρίως για καθημερινή χρήση ώστε να ξεφορτωθώ το καλώδιο και αν υπάρχει η δυνατότητα επιπλέον να έχει συμβατότητα με τα γνωστά προγράμματα σε linux όπως οι usb αλλα δεν ξέρω κατά ποσο αυτό είναι εφικτό σε pci κάρτα επίσης μια απορία που έχω με δεδομένο ότι αυτή την στιγμή είμαι με την πατάτα από θέμα wi-fi της cyta και το pc είναι σε σημείο όπου σε ευθεία με το router παρεμβάλλεται ένας τοιχος και το ξύλινο γραφείοθα βόλευε καλύτερα ένας συνδυασμός κάρτας με κεραία που έχει καλώδιο η μιας κάρτας με 2 απλές κέραίες που θα κρύβονται πίσω από το case? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Ιούλιος 1, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2013 Μιάς και πρόκειται για desktop σημαίνει ότι δέν θα μετακινείται και θα παραμείνει στην θέση που βρίσκεται τώρα. Θα βόλευε δηλαδή η οποιαδήποτε κάρτα pci/pci-e για να ξεμπερδεύεις. Δέν νομίζω να έχεις πρόβλημα στο σήμα με την οποιαδήποτε που έχεις 2 κεραιούλες. Έχουν όλες από 2 dbi ώς στάνταρτ και ανεβαίνουν 3 ή 4. Άν τώρα σκέφτεσαι καλώδια...ασχολήσου με την μιά με usb θα έλεγα εγώ.Πρίν το οτιδήποτε: Έχεις κάποιο usb wireless adapter να δοκιμάσεις ? Άν ναί αφού το σετάρεις κατέβασε το inssider και πές τί σήμα έχεις (RSSI COLUMN). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.