argi Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2013 Καλησπερα παιδια εδω και 5 μερες δεν μπορω να συνδεθω στο λογαριασμο μου βλεπωντας αυτο το μηνυμα:Το Facebook θα είναι σύντομα και πάλι κοντά σαςΠρος το παρόν, το Facebook είναι εκτός λειτουργίας, για λόγους συντήρησης. Σε λίγα λεπτά, όμως, θα μπορείτε και πάλι να συνδεθείτε. Στο μεταξύ, διαβάστε περισσότερα για το λόγο που βλέπετε αυτό το μήνυμα. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή που δείχνετε όσο κάνουμε βελτιώσεις στον ιστότοπο. μετα με στελνει σε αυτο το link I'm seeing a message saying Facebook will be back soon when I try to log in. | Facebook Help Centre | Facebookεχω στειλει δεκαδες αναφορες χωρις καμια απαντηση,μηπως εχει κανενας το ιδιο προβλημα η του εχει τυχει και βρηκε λυση?
GoMaR Ιούνιος 30, 2013 #2 Ιούνιος 30, 2013 απο αλλο browser το ιδιο σου λεει ;δοκιμασες απο κινητο να μπεις ;
argi Ιούνιος 30, 2013 Author #3 Ιούνιος 30, 2013 απο αλλο browser το ιδιο σου λεει ;δοκιμασες απο κινητο να μπεις ;Eχω δοκιμασει με opera chrome kai mozila κανει τα ιδια με ολους,το κινητο μου ειναι παλιο και δεν μπαινει στο facebook.
GoMaR Ιούνιος 30, 2013 #4 Ιούνιος 30, 2013 αυτο το βλεπεις οταν πας να λογκαριστεις η οταν πατας την ιστοσελιδα του fb?αν ισχυει το 1ο, δοκιμασε με αλλο λογαριασμο ενος φιλου σου να δεις.οπως επισης ο φιλος σου να μπει με τα στοιχεια σου.
argi Ιούνιος 30, 2013 Author #5 Ιούνιος 30, 2013 Αυτο το βλεπω οταν κανω log in,δοκιμασα να μπω απο το ιδιο pc με τον λογαριασμο του αδερφου μου και μπαινει κανονικα.
narta Ιούνιος 30, 2013 #6 Ιούνιος 30, 2013 clear history/cookies/browsing data γενιακ τα παντα ολαΚλεισε και ξαναανοιξε browser
papajim Ιούνιος 30, 2013 #7 Ιούνιος 30, 2013 Μήπως σου χουν μπλοκάρει για κάποιο λόγο το account;Μια ιδέα λέω απλώς, όχι ότι απαραίτητα ισχύει.
argi Ιούνιος 30, 2013 Author #8 Ιούνιος 30, 2013 clear history/cookies/browsing data γενιακ τα παντα ολαΚλεισε και ξαναανοιξε browserTα εχω καθαρισει με το ccleaner ολα.
argi Ιούνιος 30, 2013 Author #9 Ιούνιος 30, 2013 Μήπως σου χουν μπλοκάρει για κάποιο λόγο το account;Μια ιδέα λέω απλώς, όχι ότι απαραίτητα ισχύει.Δεν νομιζω θα ειχα αλλο μηνυμα σε αυτη την περιπτωση,το θεμα ειναι οτι δεν μου στελνουν και κανενα μηνυμα να μου που τι μπορει να φταει.
GoMaR Ιούνιος 30, 2013 #10 Ιούνιος 30, 2013 Δοκιμασε το δικο σου λογαριασμο απο αλλο πισι..ενος φιλου σου να δεις αν ευθυνεται ο λογαριασμος σου
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.