Jump to content

προβλημα wifi

ianos666

Recommended Posts

καλημερα

προσπαθω να συνδεθω ασυρματα στο ιντερνετ απ το λαπτοπ (dell inspiron 7720) και δεν συνδεεται (βαζω σωστους κωδικους κλπ). και δεν βοηθαει ουτε η επιλυση προβληματων. επισης εχω κανει ρισταρτ στο ρουτερ

εκανα σκαν με το εργαλειο της intel proset/wireless και μου λεει οτι δεν περναει την δοκιμη συσχετισης.

τι μπορω να κανω ?

επισυναπτω την εικονα απ το σκαναρισμα

post-17344-1416077505,8371_thumb.jpg

Το βλέπει το wifi αλλά δεν μπορεί να συνδεθεί η δε βλέπει σήμα καθόλου; Μήπως είσαι μακριά; Άλλα δίκτυα που πιθανόν υπάρχουν τα βλέπει; Μπούταρε και με ένα ubuntu live dvd και πες αν μπορείς να συνδεθείς.

Το βλέπει το wifi αλλά δεν μπορεί να συνδεθεί η δε βλέπει σήμα καθόλου; Μήπως είσαι μακριά; Άλλα δίκτυα που πιθανόν υπάρχουν τα βλέπει; Μπούταρε και με ένα ubuntu live dvd και πες αν μπορείς να συνδεθείς.

βλεπει 7-8 δικτυα. αλλα μονο για το ενα εχω κωδικο να μπω στο οποιο δεν μπαινει. υπαρχει και αλλο πισι στον χωρο που συνδεεται στο συγκεκριμενο ρουτερ χωρις προβλημα.

επισης νομιζω οτι εχει να κανει με τον προσαρμογεα δικτυου. ισως τον εχω-εχει καταργησει αλλα τον δειχνει κανονικα στην διαχειριση συσκευων να λειτουργει. και απ την στιγμη που σταματησε να συνδεεται, δεν μου δινει το δεξι κλικ πανω στα δικτυα που βρισκει.

Kατέβασε και εγκατέστησε το inssider. Πές μας ακριβώς τή σήμα σου δείχνει για το δίκτυο στο οποίο αναφέρεσαι (RSSI στήλη) και με τί κλείδωμα.

- Tί WINDOWS φοράς ? Έχεις δοκιμάσει τελευταίους drivers είτε μέσω official site ή μέσω windows update σε περίπτωση που αναφέρει κάτι ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.