Jump to content

Προβλημα σεgigabyte 970a-d3

Mi Rider

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

γεια σας αγόρασα την gigabyte 970a-d3.. και έχω το εξής πρόβλημα ..όταν εγκαθιστώ τον Amd athlon II X4 635 το σύστημα δουλεύει νορμαλ , άλλα όταν εγκαθιστώ τον AMD FX-6300 3.5GHZ 6-CORE το σύστημα δνε δουλεύει κανένα σήμα στην οθόνη τα ανεμιστιρια γυρίζουν κανονικά και κανένα μπιτ από το ηχειακι .Η μητρική υποστηρίζει τον συγκεκριμένο επεξεργαστή :rant: μήπως έχει κανείς ιδεα τ συμβαίνει έκανα και το τελευταιο update tou bios ..

το συστημα μου ¨

Windows Windows 7 Ultimate Edition (64-bit) Service Pack 1 (Build 7601)

Memory (RAM) 8176 MB

CPU Info AMD Athlon II X4 635 Processor work .///// AMD FX-6300 3.5GHZ 6-CORE not work

CPU Speed 2908,9 MHz

Display Adapters ASUS EAH5670 Series | ASUS EAH5670 Series | RDPDD Chained

Hard Disks C: 55,8GB | D: 232,9GB

Hard Disks - Free C: 25,8GB | D: 39,2GB

USB Controllers 7 host controllers.

Manufacturer * American Megatrends Inc.

AC Power Status OnLine 570W

BIOS Info VER.. FD

Motherboard * Gigabyte Technology Co., Ltd. 970A-D3

Ξαναδοκιμασε να περασεις οχι το τελευταιο(διοτι βλεπω ειναι beta εκδοση) αλλα το προτελευταιο(συγκεκριμενα το F11).Και επιπλεον μην το κανεις μεσα απο τα windows το update

Κοίταξε πιο revision είναι η μητρική και κάνε ένα update το bios για να μπορέσει να ''δει'' τον 6300 . Αυτές οι μητρικές μπορούν να δουν τους Bulldozer όχι τους Piledriver . Να και το link ( βρες όμως πιο rev. είναι ) .

η μητρική είναι ver 3 και στο rev μου βγάζει 3 upadate η μητρική μανισιο μέσα είχε το FC και εγώ έβαλα το FD δείτε GIGABYTE - Μητρικές - Socket AM3+ - Chipset 970 - GA-970A-D3 (Rev. 3.0) - Λήψη Δεδομένων αλλα στο rev 3 που ειναι έπρεπε λογικά να δουλέψει αμέσως δνε αναφέρει κάτι μέσα για να υποστήριξη AM3+ να θέλει update οπως λεει στο rev 1 rev 2 σκεφτομαι μηπως δεν φτάνει το 507 wat του ροφοδοτικου τι λετε? για το update που λες το F11 ειναι για το (rev. 1.0/1.1) λετε να δοκιμασω μπας και γινει τιποτ? εχω σαλταριιιιι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.