Jump to content

Ασπρόμαυρα Sleeve καλώδια, που μπορώ να βρω;

SpirosKGR

Recommended Posts

Πορτογαλια? Α, τοσο κοντα?

Εχω την αισθηση , οτι και ο φιλος μας , ο Γιωργος ο Κοπριτης , κανει τετοια πραμματα?

Εκτος αν κανω λαθος.

Παντως σ'ευχαριστω ..............

Εννοείται ότι μπορεί ...ο καθείς διαλέγει....

[MENTION=166]Κοπρίτης[/MENTION]

δεν φτιαχνω τετοιου ειδους καλωδια πλεον

Εφοσον μπορεις να το παρει κανεις ετοιμο με τα ιδια σχεδον χρηματα που κοστιζουν τα υλικα

δεν βρισκω νοημα για να ειμαι ειλικρινης

Ακομα και μεσω ebay υπαρχουν sellers που πουλανε αντιστοιχα extensions πολυ καλης ποιοτητας

και εκτελουν και παραγγελιες σε custom χρωματικους συνδυασμους.

απλα ο καθενας χρεωνει απο oικονομικα εως διπλα και τριπλα σε σχεση με τα ετοιμα.

Για πιο αμεσες λυσεις παντως

καλωδια σαν αυτα της bitfenix που εχει επιλεξει παραπανω απο το eworld

τα θεωρω φοβερα για την τιμη τους.

Οποιος εχει κατσει να sleevαρει σετακι 24,8&6pin και εχει πετυχει τετοια ομοιομορφια καταλαβαινει

• 1 month later...
Μαγαζί στην Ελλάδα πέρα απο κάποιο modder να σου φτιάξει όχι δε ξέρω. Και επίσης σίγουρα θα σου πάει πιο πολύ απο τα έτοιμα του μαγαζιού. Πάντα βέβαια αν αυτός που θα ασχοληθεί σέβεται τη δουλειά του και το χρόνο του.

Το modDIY | PC Modding, Case Mods, Modular Cables, PC Mod Supplies έχει έτοιμα presleeved που απλά τα κουμπώνεις στις πλαστικές επαφές αλλά είναι θηλυκό σε θηλυκό.

Καλημερα και συγγνωμη που ξυπναω το θεμα...το παραπανω καταστημα ειναι εμπιστοσυνης? αγοραζουμε αφοβα?

Ναι έχω παραγγείλει γι' αυτό άλλωστε και το προτείνω.

Βέβαια έχε υπόψιν σου ότι μιλάμε για θηλυκο-θηλυκό και ότι είναι πιο λεπτά απο τα συνηθισμένα.(μιλάω για pre sleeved Καλώδια)

EgApOC4.png

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.