tazerom Ιούλιος 4, 2013 #21 Ιούλιος 4, 2013 Πορτογαλια? Α, τοσο κοντα?Εχω την αισθηση , οτι και ο φιλος μας , ο Γιωργος ο Κοπριτης , κανει τετοια πραμματα?Εκτος αν κανω λαθος.Παντως σ'ευχαριστω ..............Εννοείται ότι μπορεί ...ο καθείς διαλέγει....[MENTION=166]Κοπρίτης[/MENTION]
Κοπρίτης Ιούλιος 4, 2013 #22 Ιούλιος 4, 2013 δεν φτιαχνω τετοιου ειδους καλωδια πλεονΕφοσον μπορεις να το παρει κανεις ετοιμο με τα ιδια σχεδον χρηματα που κοστιζουν τα υλικαδεν βρισκω νοημα για να ειμαι ειλικρινηςΑκομα και μεσω ebay υπαρχουν sellers που πουλανε αντιστοιχα extensions πολυ καλης ποιοτηταςκαι εκτελουν και παραγγελιες σε custom χρωματικους συνδυασμους.απλα ο καθενας χρεωνει απο oικονομικα εως διπλα και τριπλα σε σχεση με τα ετοιμα.Για πιο αμεσες λυσεις παντωςκαλωδια σαν αυτα της bitfenix που εχει επιλεξει παραπανω απο το eworldτα θεωρω φοβερα για την τιμη τους.Οποιος εχει κατσει να sleevαρει σετακι 24,8&6pin και εχει πετυχει τετοια ομοιομορφια καταλαβαινει
SALAMINOMACHOS Ιούλιος 4, 2013 #23 Ιούλιος 4, 2013 Γεια σου Γιωργαρε.Σε μενα θα τα κανεις Κιτρινομαυρα , ΟΚ?
Spirosssss Ιούλιος 4, 2013 #24 Ιούλιος 4, 2013 Συνεννοηθηκαμε βλέπω. .Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
cosmo21 Αύγουστος 21, 2013 #25 Αύγουστος 21, 2013 Μαγαζί στην Ελλάδα πέρα απο κάποιο modder να σου φτιάξει όχι δε ξέρω. Και επίσης σίγουρα θα σου πάει πιο πολύ απο τα έτοιμα του μαγαζιού. Πάντα βέβαια αν αυτός που θα ασχοληθεί σέβεται τη δουλειά του και το χρόνο του.Το modDIY | PC Modding, Case Mods, Modular Cables, PC Mod Supplies έχει έτοιμα presleeved που απλά τα κουμπώνεις στις πλαστικές επαφές αλλά είναι θηλυκό σε θηλυκό.Καλημερα και συγγνωμη που ξυπναω το θεμα...το παραπανω καταστημα ειναι εμπιστοσυνης? αγοραζουμε αφοβα?
karmen1983 Αύγουστος 21, 2013 #26 Αύγουστος 21, 2013 Ναι έχω παραγγείλει γι' αυτό άλλωστε και το προτείνω. Βέβαια έχε υπόψιν σου ότι μιλάμε για θηλυκο-θηλυκό και ότι είναι πιο λεπτά απο τα συνηθισμένα.(μιλάω για pre sleeved Καλώδια)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.