SpirosKGR Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29, 2013 Καλησπέρα παιδιά, μιας και σήμερα παρήγγειλα την νέα μου καρτούλα έχω μεγάλη χαρά και επιτέλους βάζω μπροστά το πλάνο να αναδιαμορφώσω το κουτάκι μου, να το κάνω πιο όμορφο Το πρώτο βήμα ήταν νέα ανεμιστηράκια ( Corsair AF 120mm Quiet rear + για Η100 -> με άσπρο στεφανάκι ). Σειρά έχουν τα sleeve. Είχα σκεφτεί για σκέτο άσπρα αλλά βλέποντας διάφορες μόντες σε φόρουμ του εξωτερικού λέω να ψάξω για ασπρόμαυρα αν υπάρχουν. Το τροφοδοτικό μου δεν είναι modular. [Corsair GS 800w] Aν γίνεται να βρούμε σαν τα bitfenix alchemy σε μαυρόασπρα Κάτι σαν αυτό. Ευχαριστώ πολύ :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Ιούνιος 29, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2013 Τα δίχρωμα alchemy δεν βγαίνουν σε ασπρόμαυρο ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιούνιος 29, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2013 έχω βρεί άσπρα με μαύρο το κλιπάκι στο τέλος που κουμπώνει , το δίχρωμο όχι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούνιος 29, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2013 Άσπρα/μαύρα έτοιμα δεν έχω πετύχει ούτε εγώ. Οι λύσεις που σκέφτομαι είναι:1) Παίρνεις ένα σετ μαύρα + 24pin άσπρο +8pin άσπρο (βάζω δύο και όχι ένα απο τα μαύρα καθώς διαφέρουν στο μήκος τα καλώδια). Οπότε βγάζεις απο τα μαύρα, βάζεις στο άσπρο και έχεις αυτό που θες. Για να μην έχεις όμως κάποια στην άκρη καθώς το έξοδο θα είναι μεγάλο πάρε και 6Pin μαύρο να έχεις δύο ολοκληρωμένα σετ και πουλάς το ένα σετ για να βγάλεις και τα σπασμένα.2) Φτιάχνεις μόνος σου3)Σου φτιάχνει άλλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιούνιος 29, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2013 Άσπρα/μαύρα έτοιμα δεν έχω πετύχει ούτε εγώ. Οι λύσεις που σκέφτομαι είναι:1) Παίρνεις ένα σετ μαύρα + 24pin άσπρο +8pin άσπρο (βάζω δύο και όχι ένα απο τα μαύρα καθώς διαφέρουν στο μήκος τα καλώδια). Οπότε βγάζεις απο τα μαύρα, βάζεις στο άσπρο και έχεις αυτό που θες. Για να μην έχεις όμως κάποια στην άκρη καθώς το έξοδο θα είναι μεγάλο πάρε και 6Pin μαύρο να έχεις δύο ολοκληρωμένα σετ και πουλάς το ένα σετ για να βγάλεις και τα σπασμένα. 2) Φτιάχνεις μόνος σου 3)Σου φτιάχνει άλλος Η λύση 3) υπάρχει σε κάποιο μαγαζί ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούνιος 29, 2013 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2013 Μαγαζί στην Ελλάδα πέρα απο κάποιο modder να σου φτιάξει όχι δε ξέρω. Και επίσης σίγουρα θα σου πάει πιο πολύ απο τα έτοιμα του μαγαζιού. Πάντα βέβαια αν αυτός που θα ασχοληθεί σέβεται τη δουλειά του και το χρόνο του. Το modDIY | PC Modding, Case Mods, Modular Cables, PC Mod Supplies έχει έτοιμα presleeved που απλά τα κουμπώνεις στις πλαστικές επαφές αλλά είναι θηλυκό σε θηλυκό. Τουλάχιστον όταν εγώ παράγγειλα δε ξέρω αν άλλαξε κάτι. Ψάξε το... Εσύ για προέκταση θες αρσενικό θηλυκό. Επίσης είναι πολύ πιο λεπτά απο τα κανονικά Sleeve. Αυτό σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι Ενδεικτικά δες αυτό το Screenshoot για να καταλάβεις τη διαφορά Τα λεπτά που είναι μαζεμένα είναι απο moddiy Αριστερά μπλε και κόκκινο είναι το κλασικό Sleeve 3-4mm διαμέτρου Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιούνιος 29, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2013 Αυτά εδώ κάνουν?Premium Single Braid Sleeved 24-Pin (20+4) Extension Cable (Black/Grey/White) - modDIY.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούνιος 29, 2013 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2013 Αυτά κάνουν για συγκεκριμένα τροφοδοτικά και αντικαθιστούν ΟΛΟ το εργοστασιακό καλώδιο. Δεν είναι ακριβώς προέκταση.Αν έχεις το μοντέλο που αναφέρει τότε σου κάνουν. πχ αυτά είναι για το AX850(Daily Deals) Corsair AX850 Premium Single Sleeved Modular Cables Set (White) - modDIY.com 1 x 18+10 Pin to 20+4 Pin ATX Main Power 1 x 8 Pin to 4+4 Pin CPU/EPS 2 x 12 Pin to Dual 6+2 Pin PCI-EColor: White Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιούνιος 30, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2013 Επειδή τελικά δε βρήκα ασπρόμαυρα. Στο κουτάκι μου Corsair 650D με μητρική την ASRock z77 Fatality Professional ( χρώμα κόκκινο μαύρο ) Λέτε να βάλω άσπρα sleeve μαζί με Corsair AF120 ή κοκκινόμαυρα που βρήκα από το eworld ? Πιο θα δέσει πιο όμορφα ; Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tazerom Ιούνιος 30, 2013 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2013 Ρίξε και μια ματιά στο Coldzero......το παλήκάρι που ασχολείται είναι εξυπηρετικότατος......Βέβαια δεν θα έλεγα ότι είναι και φθηνός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιούνιος 30, 2013 Author #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2013 Τελικά θα αγοράσω αυτά ( Eworld Ο κόσμος της Πληροφορικής ) από eworld. Ταιριάζουν με την μητρική ; η κάρτα γραφικών χρειάζεται ένα 6πινο και 8πινο. Πιστεύω είμαι οκ. Edit: έφυγε παραγγελία Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Ιούνιος 30, 2013 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2013 Performance-PCs Custom Color Mix Single Braid Cable Series - Black/White Products Model: CABLE-UNI-SLEEVE-WTBK [CABLE-UNI-SLEEVE-WTBK] : Performance-PCs.com, ... sleeve it and they will come δε σε προλαβα ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιούνιος 30, 2013 Author #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2013 όχι Δεν πειράζει ευχαριστώ πάρα πολύ Όταν έρθουν όλα ( κάρτα , φρουφρουρια και sleeve ) θα φτιάξω ειδικό topic αναδιαμόρφωσης ( σαν μικρές modιτσες μην φανταστείτε τίποτα ουάου ) :fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούνιος 30, 2013 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2013 Το Performance το σκέφτηκα και γω αλλά με τέτοιο σύνολο να σου πω την αλήθεια δε μπήκα καν στον κόπο να του το πω. Αγόραζε τα 2 σετ απο Ελλάδα όπως του ανέφερα πιο πάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Ιούνιος 30, 2013 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2013 Όντως το Ppc έχει πολύ πράμα αλλά μονο αν θέλουν 2-3 να παραγγείλουν :/. Τι μεταφορικά είναι αυτά. ..Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Ιούνιος 30, 2013 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2013 Ε ναι δε θα πηγαινε για ενα μονο, υπεθεσα οτι θα επαιρνε κι αλλα. Και η αληθεια ειναι οτι στο ppc μπαινεις για 1-2 πραγματα, κοιτας λιγο απο δω κι απο εκει, και τελικα καταληγεις με 6-7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Ιούνιος 30, 2013 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2013 Δεν λέω για αντικείμενα αλλά για αγοραστές για να μοιραστούν τα μεταφορικά μεταξύ τους. Αλλά και αυτό που λες το τελευταίο ισχύει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SALAMINOMACHOS Ιούλιος 4, 2013 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2013 Ρίξε και μια ματιά στο Coldzero......το παλήκάρι που ασχολείται είναι εξυπηρετικότατος......Βέβαια δεν θα έλεγα ότι είναι και φθηνός.Αυτος ο Coldzero , ξερεις που κατοικοεδρευει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tazerom Ιούλιος 4, 2013 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2013 Aν δεν κάνω λάθος Πορτογαλία......το όνομα αυτού Ricardo...είχα πάρει καλώδια sleeved ....προσωπικά τα αγόρασα ολόμαυρα.....αλλά μπορεί να σου φτιάξει και συνδυασμούς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SALAMINOMACHOS Ιούλιος 4, 2013 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2013 Aν δεν κάνω λάθος Πορτογαλία......το όνομα αυτού Ricardo...είχα πάρει καλώδια sleeved ....προσωπικά τα αγόρασα ολόμαυρα.....αλλά μπορεί να σου φτιάξει και συνδυασμούς!Πορτογαλια? Α, τοσο κοντα?Εχω την αισθηση , οτι και ο φιλος μας , ο Γιωργος ο Κοπριτης , κανει τετοια πραμματα?Εκτος αν κανω λαθος.Παντως σ'ευχαριστω .............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.