Jump to content

Ασπρόμαυρα Sleeve καλώδια, που μπορώ να βρω;

SpirosKGR

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά, μιας και σήμερα παρήγγειλα την νέα μου καρτούλα :D έχω μεγάλη χαρά και επιτέλους βάζω μπροστά το πλάνο να αναδιαμορφώσω το κουτάκι μου, να το κάνω πιο όμορφο :)

Το πρώτο βήμα ήταν νέα ανεμιστηράκια ( Corsair AF 120mm Quiet rear + για Η100 -> με άσπρο στεφανάκι ).

Σειρά έχουν τα sleeve.

Είχα σκεφτεί για σκέτο άσπρα αλλά βλέποντας διάφορες μόντες σε φόρουμ του εξωτερικού λέω να ψάξω για ασπρόμαυρα αν υπάρχουν.

Το τροφοδοτικό μου δεν είναι modular. [Corsair GS 800w]

Aν γίνεται να βρούμε σαν τα bitfenix alchemy σε μαυρόασπρα CM-017-BX_41677_350.jpg

Κάτι σαν αυτό.

modular-cable-black-white__45529_zoom.jpg

Ευχαριστώ πολύ :magic:

Άσπρα/μαύρα έτοιμα δεν έχω πετύχει ούτε εγώ. Οι λύσεις που σκέφτομαι είναι:

1) Παίρνεις ένα σετ μαύρα + 24pin άσπρο +8pin άσπρο (βάζω δύο και όχι ένα απο τα μαύρα καθώς διαφέρουν στο μήκος τα καλώδια). Οπότε βγάζεις απο τα μαύρα, βάζεις στο άσπρο και έχεις αυτό που θες. Για να μην έχεις όμως κάποια στην άκρη καθώς το έξοδο θα είναι μεγάλο πάρε και 6Pin μαύρο να έχεις δύο ολοκληρωμένα σετ και πουλάς το ένα σετ για να βγάλεις και τα σπασμένα.

2) Φτιάχνεις μόνος σου

3)Σου φτιάχνει άλλος

Άσπρα/μαύρα έτοιμα δεν έχω πετύχει ούτε εγώ. Οι λύσεις που σκέφτομαι είναι:

1) Παίρνεις ένα σετ μαύρα + 24pin άσπρο +8pin άσπρο (βάζω δύο και όχι ένα απο τα μαύρα καθώς διαφέρουν στο μήκος τα καλώδια). Οπότε βγάζεις απο τα μαύρα, βάζεις στο άσπρο και έχεις αυτό που θες. Για να μην έχεις όμως κάποια στην άκρη καθώς το έξοδο θα είναι μεγάλο πάρε και 6Pin μαύρο να έχεις δύο ολοκληρωμένα σετ και πουλάς το ένα σετ για να βγάλεις και τα σπασμένα.

2) Φτιάχνεις μόνος σου

3)Σου φτιάχνει άλλος

Η λύση 3) υπάρχει σε κάποιο μαγαζί :) ?

Μαγαζί στην Ελλάδα πέρα απο κάποιο modder να σου φτιάξει όχι δε ξέρω. Και επίσης σίγουρα θα σου πάει πιο πολύ απο τα έτοιμα του μαγαζιού. Πάντα βέβαια αν αυτός που θα ασχοληθεί σέβεται τη δουλειά του και το χρόνο του.

Το modDIY | PC Modding, Case Mods, Modular Cables, PC Mod Supplies έχει έτοιμα presleeved που απλά τα κουμπώνεις στις πλαστικές επαφές αλλά είναι θηλυκό σε θηλυκό.

Τουλάχιστον όταν εγώ παράγγειλα δε ξέρω αν άλλαξε κάτι. Ψάξε το... Εσύ για προέκταση θες αρσενικό θηλυκό.

Επίσης είναι πολύ πιο λεπτά απο τα κανονικά Sleeve. Αυτό σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι

Ενδεικτικά δες αυτό το Screenshoot για να καταλάβεις τη διαφορά

Τα λεπτά που είναι μαζεμένα είναι απο moddiy

Αριστερά μπλε και κόκκινο είναι το κλασικό Sleeve 3-4mm διαμέτρου

LhjwhWm.jpg

Αυτά κάνουν για συγκεκριμένα τροφοδοτικά και αντικαθιστούν ΟΛΟ το εργοστασιακό καλώδιο. Δεν είναι ακριβώς προέκταση.

Αν έχεις το μοντέλο που αναφέρει τότε σου κάνουν.

πχ αυτά είναι για το AX850

(Daily Deals) Corsair AX850 Premium Single Sleeved Modular Cables Set (White) - modDIY.com

1 x 18+10 Pin to 20+4 Pin ATX Main Power

1 x 8 Pin to 4+4 Pin CPU/EPS

2 x 12 Pin to Dual 6+2 Pin PCI-E

Color: White

Επειδή τελικά δε βρήκα ασπρόμαυρα.

Στο κουτάκι μου Corsair 650D με μητρική την ASRock z77 Fatality Professional ( χρώμα κόκκινο μαύρο )

Λέτε να βάλω άσπρα sleeve μαζί με Corsair AF120 ή κοκκινόμαυρα που βρήκα από το eworld ?

largethumbimage1.jpg

Πιο θα δέσει πιο όμορφα ;

Ευχαριστώ.

Τελικά θα αγοράσω αυτά ( Eworld Ο κόσμος της Πληροφορικής ) από eworld. Ταιριάζουν με την μητρική ; η κάρτα γραφικών χρειάζεται ένα 6πινο και 8πινο.

Πιστεύω είμαι οκ.

Edit:

έφυγε παραγγελία :D

0wn9.jpg

όχι :p Δεν πειράζει ευχαριστώ πάρα πολύ

Όταν έρθουν όλα ( κάρτα , φρουφρουρια και sleeve ) θα φτιάξω ειδικό topic αναδιαμόρφωσης ( σαν μικρές modιτσες μην φανταστείτε τίποτα ουάου ) :fun:

Το Performance το σκέφτηκα και γω αλλά με τέτοιο σύνολο να σου πω την αλήθεια δε μπήκα καν στον κόπο να του το πω.

Αγόραζε τα 2 σετ απο Ελλάδα όπως του ανέφερα πιο πάνω

nctsf3J.png

Ε ναι δε θα πηγαινε για ενα μονο, υπεθεσα οτι θα επαιρνε κι αλλα. Και η αληθεια ειναι οτι στο ppc μπαινεις για 1-2 πραγματα, κοιτας λιγο απο δω κι απο εκει, και τελικα καταληγεις με 6-7 :p

Aν δεν κάνω λάθος Πορτογαλία......το όνομα αυτού Ricardo...

είχα πάρει καλώδια sleeved ....προσωπικά τα αγόρασα ολόμαυρα.....αλλά μπορεί να σου φτιάξει και συνδυασμούς!

Aν δεν κάνω λάθος Πορτογαλία......το όνομα αυτού Ricardo...

είχα πάρει καλώδια sleeved ....προσωπικά τα αγόρασα ολόμαυρα.....αλλά μπορεί να σου φτιάξει και συνδυασμούς!

Πορτογαλια? Α, τοσο κοντα?

Εχω την αισθηση , οτι και ο φιλος μας , ο Γιωργος ο Κοπριτης , κανει τετοια πραμματα?

Εκτος αν κανω λαθος.

Παντως σ'ευχαριστω ..............

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.