Vasilis 07 Ιούλιος 2, 2013 #61 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2013 αργοτερα σκεφτομαι να βαλω ακομη μια TITAN και αλλο ενα διπλο bay 5.25με ενα τετραπλο ψυγειο κατω και να καταργησω τα bluray,καρτες ηχου και θα ειναι μονο τα τανκ μπροστα.Να υποθέσω ότι θα το κάνεις λόγος εμφάνισης ? Όσα video-review έχω δεί μέχρι τώρα το 99% δεν του έχουν βάλει τίποτα μπροστά.Δυστυχώς επειδή είναι αρκετά φαρδύ χαλάει εμφανισιακά αν βάλεις 3,5αρη υλικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
osfp1980 Ιούλιος 2, 2013 Author #62 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2013 Να υποθέσω ότι θα το κάνεις λόγος εμφάνισης ? Όσα video-review έχω δεί μέχρι τώρα το 99% δεν του έχουν βάλει τίποτα μπροστά.Δυστυχώς επειδή είναι αρκετά φαρδύ χαλάει εμφανισιακά αν βάλεις 3,5αρη υλικό. οχι απλα επειδει δεν τα χρειαζομαι αυτος ειναι ο λογος, οσο για το θεμα εμφανισης σου εχω ξαναπει οτι αυτο ειναι θεμα γουστου !!! εμενα προσωπικα μου αρεσει παρα πολυ το μπροστινο του μερος και να σου πω και την αληθεια οσο περνανε οι μερες τοσο περισοτερο μου αρεσει η κουταρα της Corsair !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
osfp1980 Αύγουστος 3, 2013 Author #63 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2013 Μερικες φωτο με αλαγμενο μπλοκ στον cpu και με εσωτερικο δοχειο. image hosting how to use print screen how to do a screen shot screengrab snagit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasilis 07 Αύγουστος 3, 2013 #64 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2013 Ωραίο το θηρίο αλλά κάποιες παρατηρήσεις αν μου επιτρέπεις.Το backplate της GTX χτυπάει άσχημα αν είναι όντως πράσσινο (και δεν είναι θέμα φωτισμού). Επίσης τα sleeved καλώδια για μητρική-VGA θα τα προτιμούσα είτε λευκά είτε ερυθρόλευκα για να "σπάει" κάπως το έντονο κόκκινο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Αύγουστος 3, 2013 #65 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2013 Οχι το back plate ειναι μαύρο απλα λογο φωτισμού στις φωτο φαίνεται σαν πρασινο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.