Jump to content

CORSAIR OBSIDIAN 900D

osfp1980

Recommended Posts

αργοτερα σκεφτομαι να βαλω ακομη μια TITAN και αλλο ενα διπλο bay 5.25

με ενα τετραπλο ψυγειο κατω και να καταργησω τα bluray,καρτες ηχου και θα ειναι

μονο τα τανκ μπροστα.

Να υποθέσω ότι θα το κάνεις λόγος εμφάνισης ? Όσα video-review έχω δεί μέχρι τώρα το 99% δεν του έχουν βάλει τίποτα μπροστά.Δυστυχώς επειδή είναι αρκετά φαρδύ χαλάει εμφανισιακά αν βάλεις 3,5αρη υλικό.

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply
Να υποθέσω ότι θα το κάνεις λόγος εμφάνισης ? Όσα video-review έχω δεί μέχρι τώρα το 99% δεν του έχουν βάλει τίποτα μπροστά.Δυστυχώς επειδή είναι αρκετά φαρδύ χαλάει εμφανισιακά αν βάλεις 3,5αρη υλικό.

οχι απλα επειδει δεν τα χρειαζομαι αυτος ειναι ο λογος, οσο για το θεμα εμφανισης σου εχω ξαναπει οτι αυτο ειναι θεμα γουστου !!! εμενα προσωπικα μου αρεσει παρα πολυ το μπροστινο του μερος και να σου πω και την αληθεια οσο περνανε οι μερες τοσο περισοτερο μου αρεσει η κουταρα της Corsair !!!!

• 1 month later...

Ωραίο το θηρίο αλλά κάποιες παρατηρήσεις αν μου επιτρέπεις.

Το backplate της GTX χτυπάει άσχημα αν είναι όντως πράσσινο (και δεν είναι θέμα φωτισμού). Επίσης τα sleeved καλώδια για μητρική-VGA θα τα προτιμούσα είτε λευκά είτε ερυθρόλευκα για να "σπάει" κάπως το έντονο κόκκινο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.