Jump to content

CORSAIR OBSIDIAN 900D

osfp1980

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Πολλα. Αλλα μαλλον αξιζει. Γιατι ελεγα να δωσω καπου στα 250 να παρω το 800. Βεβαια, δεν θα βαλω ολα αυτα που εχεις βαλει εσυ(λεμε τωρα....). Ασχετα και οφφτοπικ, 32 γιγα εχεις για ποιο λογο???? αν θες απαντα με πμ. :) :)

lazarosleon έγραψε:
Πολλα. Αλλα μαλλον αξιζει. Γιατι ελεγα να δωσω καπου στα 250 να παρω το 800. Βεβαια, δεν θα βαλω ολα αυτα που εχεις βαλει εσυ(λεμε τωρα....). Ασχετα και οφφτοπικ, 32 γιγα εχεις για ποιο λογο???? αν θες απαντα με πμ. :) :)
Γτ τις παίρνει η μητρική χαχαχαχα. Και εγω τόσα θα βάλω στο καινούργιο.
  lazarosleon έγραψε:

αν θες την γνωμη μου προσπαθησε να βαλεις καποια χρηματα παραπανω και

παρε το 900D το κουτι τα σπαει δεν παιζετε:hi: για τα 32 γιγα σου απαντησα σε πμ.

fatalara έγραψε:
Γτ τις παίρνει η μητρική χαχαχαχα. Και εγω τόσα θα βάλω στο καινούργιο.

Σωστος εγω μπορω να βαλω αλλα 32 αχαχαχα

Ειδες ωραιο τελικα φενεται ετσι φωτισμος στην καρδια του συστηματος.και γενικα μεσα στο κουτι πρεπει να φωτίζει μονο ότι πρέπει.

chek2fire έγραψε:
Για φωτισμό τι προτείνετε μέσα στο κουτί. Βάζετε πρόσθετα ledakia?

edit: λάθος νήμα...:p:P

chek2fire έγραψε:
Για φωτισμό τι προτείνετε μέσα στο κουτί. Βάζετε πρόσθετα ledakia?

Ναι λεντοταινια και εισαι οκ

Καλορίζικο ρε συ το "κουτάκι". :T:

Αδειο φαίνεται το άτιμο πάντως.

Ερώτηση: Απο που το αγόρασες; Aquatuning? (το είχε εμφανίσει κάποια στιγμή στο Site)

karmen1983 έγραψε:
Καλορίζικο ρε συ το "κουτάκι". :T:

Αδειο φαίνεται το άτιμο πάντως.

Ερώτηση: Απο που το αγόρασες; Aquatuning? (το είχε εμφανίσει κάποια στιγμή στο Site)

στα ματια μου μια χαρα φαινετε δεν θα το ελεγα αδειο:p:P:P απο caseking μεσω του γιαννη

<eworld> ευχαριστω για τις ευχες σου και για την προταση της λουπας!!!:T::T::T::inlove:

lazarosleon έγραψε:
Πανεμορφο. Ερωτηση. Μονο 4χ 5.25 εχει???

ναι!! νομιζω οτι ειναι αρκετα

Ε, με 2 Bluray(dvd), ενα fan Controller, sound card, γεμισε. Δεν κρινεται απο εκει το κουτι, προς θεου, απλα κοιταω τις οποιες επεκτασεις του. :)

lazarosleon έγραψε:
Ε, με 2 Bluray(dvd), ενα fan Controller, sound card, γεμισε. Δεν κρινεται απο εκει το κουτι, προς θεου, απλα κοιταω τις οποιες επεκτασεις του. :)

αργοτερα σκεφτομαι να βαλω ακομη μια TITAN και αλλο ενα διπλο bay 5.25

με ενα τετραπλο ψυγειο κατω και να καταργησω τα bluray,καρτες ηχου και θα ειναι

μονο τα τανκ μπροστα.

Σαν παντρεμενος που εισαι φιλε OSFP, λογικα, θα πρεπει να εχεις πολλα πραγματα σπιτι σου. Οποτε, αν η γυναικα σου το βρει εξαιρετικα μεγαλο, και θες να σε απαλαξω, δεχομαι να σου το κανω ανταλαγη με το Lian Li μου, 2110, Ασημι κιολας, να μη φαινεται η σκονη. :sarcastic::sarcastic::sarcastic::sarcastic::p:P:P:P.....

Υ.Γ......εχω σαλταρει με το κουτι.....

Για φωτισμό λεντοταινία χρησιμοποίησες ;

Φαίνεται πανέμορφο και έχει δεσει πολύ όμορφα ο φωτισμός φωτίζοντας το κάθε part πολύ κατανεμημένα και όσο πρέπει.:happy2:

μεγειες μεγειες

μερικές φωτογραφίες απο το πλάι ολο το κουτί μόλις μπορέσεις ευχαριστώ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.