Jump to content

CORSAIR OBSIDIAN 900D

osfp1980

Recommended Posts

:T:Καλημερα μολις το παρελαβα !! αργοτερα θα ανεβασω φοτογραφιες να μπορεσετε να το δειτε !!!! πρωτες εντυπωσεις απλα τεραστιο και πανεμορφο.........

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Λοιπόν!!! Το κουτι ειχα ευκαιρία να το δω απο κοντα στο σπιτι του φιλου Παναγιωτη [MENTION=22714]osfp1980[/MENTION] ειναι πραγματικά τεραστιο και η κατασκευη αυτης της τανας της corsair δεν παίζεται.Ενα θα πω δεν ειχα σκοπο να αλλαξω κουτι αλλα....τωρα εχω μπει σε σκέψεις. Που να το δείτε τελειωμενο:woot::woot::woot:

ετοιμασου να νιωσεις την 'οργη του τιτανα' οπως λεει και μια ψυχη εδω μεσα!!!ΑΑΑΑ Μην βαλεις ακομα τους νεους drivers 320.49 .Περασε τους 320,18 γιατι οι beta μου κανανε σχεδια και χεστηκα.Ελπιζω να μην ειναι το bios αν και με τους 320,18 και τα παιχνιδια και τα bench δεν μου κανανε κιχ και γενικα οι καρτες

ετοιμασου να νιωσεις την 'οργη του τιτανα' οπως λεει και μια ψυχη εδω μεσα!!!ΑΑΑΑ Μην βαλεις ακομα τους νεους drivers 320.49 .Περασε τους 320,18 γιατι οι beta μου κανανε σχεδια και χεστηκα.Ελπιζω να μην ειναι το bios αν και με τους 320,18 και τα παιχνιδια και τα bench δεν μου κανανε κιχ και γενικα οι καρτες

τους 320,18 περασα:T: πως σου φαινετε?

φτιαξε ενα διαχωριστικό απο plexy η απο αλουμίνιο(βαμμένο μαυρο) η και με τα δυο πχ αλουμίνιο με κομμένο κάποιο λογότυπο και απο πίσω κόκκινο plexi με led

και επίσης περνα τα καλώδια του 24πιν και την κάρτας απο τις πιο κοντα στην μητρική

τρυπες .

επίσης μια δεύτερη titan και ενα δεύτερο κύκλωμα υδροψυξης μονο για τις κάρτες πιστεύω πως θα το γέμιζε λιγακι :hehe:

αν σκεφτώ κατι αλλο θα σου πω :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.