Jump to content

προβλημμα με cm storm trigger keyboard

kavros

Recommended Posts

προφανώς έπεσες σε περίπτωση φίλε μου, αυτό που θα σου πω εγώ είναι να μην αλλάξεις μηχανικό για κλασικό πληκτρολόγιο, δε λέει. Και εγώ στη θέση σου θα δοκίμαζα format με άλλη εκδοση windows από αυτη που έχω τώρα(πχ δοκίμασε windows 64 ultimate χωρίς service pack και να το κατεβάσεις μέσω update)

δεν ειχα service pack και οταν προσπαθησα να βαλω εμφανιζονταν ενα error το οποιο το εψαξα στην σελίδα της microsoft και ελεγε 3 λυσεις ,προσπαθησα τις 2 αλλα τιποτα ,η τριτη ηταν να κανω φορματ:suicide:

,επισης δεν ειχα κανει τα update των windows και τα εκανα αλλα τιποτα .

τελικα γυρισα πισω το πληκτρολογιο και εκανα επιστροφη χρηματων ..

ευχαριστω παντως για την βοηθεια ολους σας.

Εντάξει τουλάχιστον δε σε ταλαιπώρασανε. το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο στην υπερπροσφορα(πραγματικά) που κάνουνε αυτή τη στιγμή, λέει πολύ, ειδικά για κάποιον που δεν έχει κατασταλλάξει σε τι switches θέλει. Λάβετε υπόψιν οτι είναι ΠΟΛΥ δυσκολο να βρεις μηχανικά πληκτρολογία αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.