kavros Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2013 Λοιπον παιδια σημερα ελαβα το cm storm trigger,και εχω ενα παραξενο-εξωγηινο προβλημμα ενω το keyboard δουλευει μια χαρα σε ubuntu και στα bios στα windows7 δεν δουλευει (=δεν το αναγνωριζουν καθολου).εχω δοκιμασει και αλλες θυρες, εχω βαλει drivers αλλα τιποτα.εχει κανεις καμια ιδεα γιατι μπορει να γινεται αυτο??ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
syban Ιούνιος 28, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2013 δοκίμασε άλλο καλώδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούνιος 28, 2013 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2013 Τι pc έχεις; socket 775 Μήπως; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavros Ιούνιος 28, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2013 Τι pc έχεις; socket 775 Μήπως;oxi το socket μου ειναι socket 1115 lga.να αναφερω οτι σε αλλους υπολογιστες δουλευει σε windows 7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavros Ιούνιος 28, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2013 δοκίμασε άλλο καλώδιο.ναι δοκιμασα και αλλο καλωδιο και αλλες θυρες, αλλα στα windows7 δεν δουλευει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Ιούνιος 28, 2013 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2013 [MENTION=634]GoriLLakoS[/MENTION] έβαλες τον κόσμο να αγοράσει πληκτρολόγια, έλα κάνε το troubleshooting τώρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justhavocman Ιούνιος 28, 2013 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2013 Να ρωτησω απο που το αγορασες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Ιούνιος 28, 2013 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2013 Τι pc έχεις; socket 775 Μήπως;Εχει κάποιο θέμα με socket 775??Για δοκίμασε σε άλλον υπολογιστή με win 7..Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavros Ιούνιος 28, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2013 Εχει κάποιο θέμα με socket 775??Για δοκίμασε σε άλλον υπολογιστή με win 7..Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2δοκιμασα και δουλευει σε αλλο υπολογιστη με windows 7. οριστε και παρομοιο προβλημμα Issues w/CM Quickfire pro not detecting on my computer που δεν βρεθηκε λυση.α εχω αλλαξει ηδη μια φορα το πληκτρολογιο ,με την εγγυηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Ιούνιος 28, 2013 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2013 δοκιμασα και δουλευει σε αλλο υπολογιστη με windows 7. οριστε και παρομοιο προβλημμα Issues w/CM Quickfire pro not detecting on my computer που δεν βρεθηκε λυση.α εχω αλλαξει ηδη μια φορα το πληκτρολογιο ,με την εγγυηση.Είχα το ίδιο προβλημα με άλλο πληκτρολόγιο..Τελικά λύθηκε με format..Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούνιος 28, 2013 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2013 Έχει θέμα με το bios και γενικά usb πληκτρολόγιο και ποντίκι Πρέπει να ενεργοποίησεις το usb legacy η usb keyboard mouse*GNex* Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavros Ιούνιος 28, 2013 Author #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2013 Έχει θέμα με το bios και γενικά usb πληκτρολόγιο και ποντίκι Πρέπει να ενεργοποίησεις το usb legacy η usb keyboard mouse*GNex*ηταν enable απο πριν .να ξεκαθαρισω οτι στα bios το πληκτρολογιο δουλευει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavros Ιούνιος 28, 2013 Author #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2013 δεν βλεπω να υπαρχει λυση(= φορματ δεν κανω σε καμια περιπτωση)οποτε προτεινετε κανενα αλλο πληκτρολογιο να παω να το αλλαξω αυριο.ευχαριστω.edit για αυτο τι λετε http://www.kotsovolos.gr/site/computing/peripherals/keyboards-sets/109752-roccat-isku-illuminated?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Ιούνιος 28, 2013 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2013 Καλητερα να το εβαζες σε αγγελία και να αγοραζες άλλο μηχανικό απ εξω..Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούνιος 28, 2013 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2013 ηταν enable απο πριν .να ξεκαθαρισω οτι στα bios το πληκτρολογιο δουλευει.Δεν έχει σημασία αν δουλεύει σε bios. Δεν μου απάντησες σε τι πλατφόρμα το δοκιμάζεις όμως. Αλλά αν θέλεις απλά να πάρεις άλλο κ να έχεις πιθανών τα ίδια Do as you wish. *GNex* Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Ιούνιος 29, 2013 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2013 βάλε ένα live cd/ usb να δεις αν φταίει το λογισμικό σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιούνιος 29, 2013 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2013 βάλε ένα live cd/ usb να δεις αν φταίει το λογισμικό σου.Έχει ήδη ποστάρει ότι παίζει σε ubuntu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavros Ιούνιος 29, 2013 Author #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2013 Δεν έχει σημασία αν δουλεύει σε bios. Δεν μου απάντησες σε τι πλατφόρμα το δοκιμάζεις όμως. Αλλά αν θέλεις απλά να πάρεις άλλο κ να έχεις πιθανών τα ίδια Do as you wish. *GNex*δουλευω σε Windows 7 ultimate 64bit και η μητρικη ειναι gigabyte z68 ap-d3αν εχεις κατι αλλο να μου προτεινεις να δοκιμασω ευχαριστως να το κανω γιατι απο εχθεςπροσπαθω και τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justhavocman Ιούνιος 29, 2013 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2013 Μόλις έλαβα το δικό μου Storm Trigger και δουλεύει άψογα , μάλλον θα είναι κάποια βούγια στο λογισμικό του πληκτρολογίου , θα λέγκα να το επιστρέψεις αν είναι ακόμα σε εγγύηση η να το πουλήσεις . Link to comment Share on other sites More sharing options...
policymaker Ιούνιος 29, 2013 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2013 προφανώς έπεσες σε περίπτωση φίλε μου, αυτό που θα σου πω εγώ είναι να μην αλλάξεις μηχανικό για κλασικό πληκτρολόγιο, δε λέει. Και εγώ στη θέση σου θα δοκίμαζα format με άλλη εκδοση windows από αυτη που έχω τώρα(πχ δοκίμασε windows 64 ultimate χωρίς service pack και να το κατεβάσεις μέσω update) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.