Jump to content

Ad Block για ΙΕ 10

Myralis

Recommended Posts

Καλησπέρα..

Τηλέφωνο σήμερα από τον αδερφό μου..

- Ο μπαμπάς λέει ότι του είπανε (!) να βγάλει τις διαφημίσεις από τον IE για να γίνει πιο γρήγορος, και θέλει ad block..

- Πες του να βάλει firefox..

- Του το είπα.

- Και τι απάντησε

- "Άσε μας τώρα"...

Οπότε

λύση 1, σε 2 βδομάδες που επιστρέφω, του βάζω firefox, του βάζω IE10 skin και αdd block, αλλάζω τα εικονίδια και τα ονόματα, και του λέω ορίστε, αλεπου είναι, αλλά ίσα ίσα που θα το καταλάβεις..

λύση 2, που προτείνετε ενα απλό και plug and play advertisment blocker για Internet Explorer 10.

Ευχαριστώ:red:

• 2 weeks later...
Καλησπέρα..

Τηλέφωνο σήμερα από τον αδερφό μου..

- Ο μπαμπάς λέει ότι του είπανε (!) να βγάλει τις διαφημίσεις από τον IE για να γίνει πιο γρήγορος, και θέλει ad block..

- Πες του να βάλει firefox..

- Του το είπα.

- Και τι απάντησε

- "Άσε μας τώρα"...

Οπότε

λύση 1, σε 2 βδομάδες που επιστρέφω, του βάζω firefox, του βάζω IE10 skin και αdd block, αλλάζω τα εικονίδια και τα ονόματα, και του λέω ορίστε, αλεπου είναι, αλλά ίσα ίσα που θα το καταλάβεις..

λύση 2, που προτείνετε ενα απλό και plug and play advertisment blocker για Internet Explorer 10.

Ευχαριστώ:red:

Μήπως απλά έχει εγκαταστήσει όλες τις υπάρχουσες μπάρες που υπάρχουν εκεί έξω; Διότι έχω δει σε Η/Υ ξαδέρφου ΟΛΟΥΣ τους browsers(IE,Firefox,Chrome) ξεσκισμένους στις μπάρες με κάτι τρελές σελίδες για home και κλασικά κάποιο ask για default search engine. Ίσως για αυτό να του φαίνεται αργός.

Μήπως απλά έχει εγκαταστήσει όλες τις υπάρχουσες μπάρες που υπάρχουν εκεί έξω; Διότι έχω δει σε Η/Υ ξαδέρφου ΟΛΟΥΣ τους browsers(IE,Firefox,Chrome) ξεσκισμένους στις μπάρες με κάτι τρελές σελίδες για home και κλασικά κάποιο ask για default search engine. Ίσως για αυτό να του φαίνεται αργός.

Έχει κάνει και τέτοια και πρώτο βήμα θα είναι να του καθαρίσω ότι δεν καθάρισε ο αδερφός μου. Άλλα επειδή και προσωπικά κουραζομαι με τις διαφημίσεις, και μάλλον και ο πατέρας μου απλά δεν το καταλαβαίνει, θέλω και αντ- μπλοκ. Μάλλον θα βάλω αυτά που μου είπαν.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.