liangour Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2013 θελω να παρω μια νεα οθονη για τον υπολογιστημεχρι 22-23 ιντσες και αναλυση μεχρι 1920-1080/1200αλλα θελω να εχει πολυ ζωντανα χρωματα και ευκρινεια οπως η retina που εχουν τα macbook proυπαρχει κατι τετοιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Ιούλιος 7, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2013 επειδή ενδιαφέρει και εμένα έχει κανείς να προτείνει κάτι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Ιούλιος 10, 2013 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2013 ρίξε μια ματιά εδώ. Dell UltraSharp U2312HM | Skroutz.grσε γενικές γραμμες πάντως αν τη δουλεύεις αποκλειστικά στο pc θα σου πρότεινα να κοιτάξεις για 24αρα με αναλογία 16/10. αξιοπρεπής λύση είναι αυτή :Dell UltraSharp U2412M | Skroutz.grκαι σύμφωνα με μιά κοπέλα από το φόρουμ που έχει δουλεψει και τις 2, είναι λίγο καλύτερη αυτή:HP ZR2440w | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Ιούλιος 11, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2013 Οι οθονες που αναφερεις δεν εχουν καμμια σχεση με τις glossy των mac. Παρολα αυτα ειναι πολυ καλες λυσεις σε αυτο το ευρος τιμης.Εγω εχω την 2412 M και ειμαι πολυ ευχαριστημενος Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Ιούλιος 11, 2013 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2013 ζήτησε ευκρινεια κα ζωντανα χρωματα. οχι να ειναι glossy.αρα αυτο που εγραψες δεν εχει καμια σχεση με το thread. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Ιούλιος 12, 2013 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2013 Το αποτελεσμα του να φαινονται τα χρωματα οπως φαινονται ειναι το glossy. Δεν εχει να κανει με την σωστη απεικονιση των χρωματων αλλα το εφφε που προκαλειται στο ματι.Αν τις βαλεις διπλα διπλα, ειναι κατι εντελως διαφορετικο.Οποτε ψαχνεις μια οθονη glossy με την καλυτερη πιστοτητα σε χρωματα.Δυστυχως πριν κανα δυο χρονια που εψαχνα κατι αντιστοιχο δεν υπηρχε παρα μονο apple οποτε τα λεφτα ξεφευγουν.Λυσεις ειναι αυτες που προτεινονται , αλλα εχουν μερος αυτου που ζητας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Ιούλιος 12, 2013 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2013 γιατί τώρα τι υπάρχει; και δε λέω ωραίες οι apple αλλά αν ειναι να έχεις συνέχεια πονοκέφαλο τι να το κάνεις. το glossy δείχνει εντυπωσιακό αλλά είναι κουραστικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liangour Ιούλιος 16, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2013 εχω μια samsung syncmaster P2350 εδω και τρια χρονιαη dell θα εχει αισθητη διαφορα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liangour Αύγουστος 31, 2014 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2014 απο οτι καταλαβα δεν υπαρχουν οθονες για υπολογιστη 23-24" αντιστοιχες των amoled που βαζει η samsung στα tablet ή αντιστοιχες των macοποτε με βλεπω για dellειμαι αναμεσα στην u2412m που ειναι 1920*1200και στην u2414h που ειναι 1920*1080 αλλα εχει υπεροχα λεπτα bezel!!θα αξιζει ομως η μεταβαση απο αυτην που εχω τωρα; (samsung syncmaster p2350) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Αύγουστος 31, 2014 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2014 θα αξιζει ομως η μεταβαση απο αυτην που εχω τωρα; (samsung syncmaster p2350)Nαι, θα άξιζε. Eίχα οθόνη στα κυβικά της δικιάς σου και η διαφορά είναι αρκετά μεγάλη και αισθητή. Φαίνεται και με την πρώτη αλλά θα την εκτιμήσεις περισσότερο στην πορεία, κυρίως στο πόσο ξεκούραστη θα είναι. Με δεδομένο βέβαια ότι δεν ψάχνεις πλέον glossy. Γιατί και οι δύο dell που λέμε είναι το ακριβώς αντίθετο.Η μόνη διαφορά της U2412M με την U2414H δεν είναι η ανάλυση και τα bezel. Η 2414 είναι νεότερο μοντέλο με καινούριο panel και άλλα features (συνδεσιμότητα, usb3, factory calibrated). Απλά χρειάζεται να ξεκαθαρίσεις αν σε βολεύει η ανάλυση της 12. Aν π.χ κυρίως ασχολείσαι με gaming, ταινίες κτλ, δεν είναι το καλύτερο. Για προγραμματισμό, browsing κτλ προκρίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liangour Αύγουστος 31, 2014 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2014 Δεν ασχολουμαι καθολου με gaming και ταινιες σειρες βλεπω μονο στην τηλεοραση.Απλα την σκεφτομαι γιατι διαβαζω αρκετα απο pdf και ασχολουμαι αρκετα με latexΟχι βεβαια οτι με τις 23" δε δουλευω ικανοποιητικα σε 2 παραθυραμαλλον για u2414h με βλεπωΥπαρχει κατι καλυτερο μεχρι αυτα τα χρηματα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Αύγουστος 31, 2014 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2014 Δεν έχει πέσει στην αντίληψή μου κάτι καλύτερο μέχρι τα 250 ευρώ. Κάπου στα 350 παίζουν κάποιες eizo που αξίζει νομίζω να κοιτάξεις αν φτάσεις μέρχι εκεί το μπάτζετ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.