Heir of a dying day Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2013 Καλησπερα σε ολους!Ρε παιδια δουλευα στα W7 τον i7 μου στα @3.36 παραπολυ καιρο χωρις κανενα προβλημα.Με το που εβαλα τα W8 συνεχεια εχω BSOD και επισης,στο task manager δεν μου δειχνει την σωστη συχνοτητα της cpu (3.36) και μου δειχνει την default.(το cpu-z δειχνει παντα την σωστη συχνοτητα)παρολαυτα το o/c δεν δουλευει στα w8!Γιατι γινετε αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Ιούνιος 28, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2013 Συνήθως όταν βλέπεις τέτοια ραγδαία αποτελέσματα από λειτουργικό σε λειτουργικό με rock stable oc system τότε κάτι δέν οδηγείται σωστά και χτυπάει. DRIVERS....?~ Τί τα ήθελες και σύ τα 8....μπάς και θα κέρδιζες τίποτα. Ότιδουλέυει δέντο πειράζουμε. Ήδη έχεις τούμπανοπισάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heir of a dying day Ιούνιος 30, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2013 Εδωσα λιγο ρευμα παραπανο και δουλευει κανονικα!Εχω αλλο προβλημα τωρα ομως με τον ηχο...σταματαει να λειτουργει ο ηχος στο pc καθε τρεις και λιγο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Ιούνιος 30, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2013 Asus Xonar DX σωστά?1) Σιγουρεύεσαι για τελευταίους official drivers για windows 8.2) Δοκιμάζεις την οποιαδήποτε άλλη ελεύθερη pci-e1 θύρα που έχεις ελεύθερη και τσεκάρεις αποτελέσματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.