Jump to content

Mechanical keyboard + Headset help!

Justhavocman

Recommended Posts

παιδιά χρειάζομαι την βοήθεια σας , εδώ και καιρό σκέφτομαι να αγοράσω ένα mechanical keyboard ,και τώρα που επιτέλους ήρθε το vdls και πιάνουμε σοβαρές ταχύτητες για streaming είπα να βάλω μπρός το σχέδιο streaming setup! Προς το παρων λιμπίζομαι το Blackwidow Ultimate αλλα πολύ ακριβό να πούμε , δεύτερο το Coolermaster Storm Trigger αλλα το μονο μου πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να το βρω με brown η blue mx cherry keys! Χρειάζομαι την βοήθεια σας για mechanical keyboard με brown η blue ( κατά προτίμηση blue) και ένα αξιοπρεπές headset που θα κάνει την δουλειά του για όσο "στρεαμαρω"! Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτερων

Στην Ελλάδα browns και blues είναι αρκετά δυσεύρετα είναι η αλήθεια.

Με blue μόνο το blackwidow υπάρχει απ' όσο γνωρίζω, ενώ με brown αυτό: Περιφερειακά & Οθόνες :: Περιφερειακά Η/Υ :: Πληκτρολόγια :: CoolerMaster Storm QuickFire TK Gaming Keyboard Brown SGK-4020-GKCM1-UI - E-Gate | Computer Store

Κατά τη γνώμη μου το cm storm είναι η καλύτερη επιλογή γιατί οι brown συνδυάζουν και gaming και typing.

Βέβαια, απ' ότι καταλαβαίνω ψάχνεις κάτι με macro keys, backlight και ιστορίες, σε αυτά όμως ανεβαίνει αρκετά η τιμή(130+).

Αυτή τη στιγμή υπάρχει το cm storm trigger σε προσφορά στα 69€, αλλά είναι με black. Αν δεν έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα με τους black είναι σίγουρα must to buy σε αυτή την τιμή.

Τι game(s) θα streamάρεις;

Τι game(s) θα streamάρεις;

Apo league of legends mexri world of warcraft , μηδαμινό έως καθόλου FPS games , κύριος ΜMΟ η MOBA , "σκεφτομου" για το storm trigger που όντως είναι στα 69 euro αλλα τα blacks μου θυμίζουν πολύ membrane keyboard ενώ τα browns και blue είναι που σου δίνουν καθαρά την αίσθηση mechanical , το blackwidow "μαρεσει" και οπτικά και τα features του αλλα πολύ ακριβό να λέμε την αλήθεια , έχω ψάξει σχεδόν παντού σε ευρωπαϊκά site για storm trigger με blues η browns και μπορώ να πω ότι είναι πιο σπανια και από μη διεφθαρμένο πολιτικο

Apo league of legends mexri world of warcraft , μηδαμινό έως καθόλου FPS games , κύριος ΜMΟ η MOBA , "σκεφτομου" για το storm trigger που όντως είναι στα 69 euro αλλα τα blacks μου θυμίζουν πολύ membrane keyboard ενώ τα browns και blue είναι που σου δίνουν καθαρά την αίσθηση mechanical , το blackwidow "μαρεσει" και οπτικά και τα features του αλλα πολύ ακριβό να λέμε την αλήθεια , έχω ψάξει σχεδόν παντού σε ευρωπαϊκά site για storm trigger με blues η browns και μπορώ να πω ότι είναι πιο σπανια και από μη διεφθαρμένο πολιτικο

Έχεις ξαναχρησιμοποιήσει black και το λες αυτό; Προσωπικά μια χαρά μου φάνηκε η αίσθηση τους, απλά λίγο κουραστικοί στην πολύωρη χρήση. Βέβαια γούστα είναι αυτά θα μου πεις...

Όσο για το blackwidow, το ultimate είναι αρκετά ακριβό όντως, το απλό όμως βγαίνει γύρω στα 100€ και δεν έχουν κάποια ουσιαστική διαφορά πέρα από το backlight και θήρες usb, mic και ακουστικών.

Έχεις ξαναχρησιμοποιήσει black και το λες αυτό; Προσωπικά μια χαρά μου φάνηκε η αίσθηση τους, απλά λίγο κουραστικοί στην πολύωρη χρήση. Βέβαια γούστα είναι αυτά θα μου πεις...

Όσο για το blackwidow, το ultimate είναι αρκετά ακριβό όντως, το απλό όμως βγαίνει γύρω στα 100€ και δεν έχουν κάποια ουσιαστική διαφορά πέρα από το backlight και θήρες usb, mic και ακουστικών.

Θέλω όπως και δήποτε backlight λόγω του ότι "στρεαμαρω" συνήθως βραδυ χωρίς φώτα , όσο για τα blacks "μαρεσει" γενικά να έχω tactile feedback στα keyboards μου , αλλα όπως το κόβω , θα πάρω το storm trigger με blacks κυρίως λόγο προσφοράς ( να γλιτώσω 90 euro σε "σιγρκιση" με το blackwidow δεν είναι και άσχημα) .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.