Jump to content

Προβλημα με οθονη

painkiller44

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα

Εχω αυτο το θεμα με το λαπτοπ μου στην οθονη δεν μπορω να καταλαβω απο τι ειναι δεν νομιζω παντως οτι ειναι καμμενα πιξελ αλλα βρωμια στην μεσα οθονη τι λετε

post-12152-1416077497,7263_thumb.jpg

Και αν ειναι προβλημα της οθονης, πως περιμενεις να το δουμε απο το screenshot? :p

Φυσικα, δεν φαινεται τιποτα, τραβα φωτο.

Άν αναφέρεσαι σε κάτι μέσα στα κυκλάκια και όχι στο μπλέ περίγραμμα τότε ειλικρινά εγώ δέν βλέπω τίποτα. Ίσως μια φωτογραφία όπως είπε ο φίλος.

παιδια ηταν print screen αλλα δεν τα εβγαλε μαλλον ειναι βρωμια πανω στο εσωτερικο της οθονης τι λετε ;

βγάλε μια photo την οθόνη (με κάμερα ή με το κινητό σου) για να καταλάβουμε τι μας λες.

Δε φαίνεται κάτι καθαρά φίλος.

Εκτός από κάτι αχνές μουτζούρες (?).

Ξαφνικά εμφανίστηκε το πρόβλημα;

Είσαι σίγουρος οτι δεν είναι βρωμιά;;

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

δοκιμασες να καθαρισεις με λιγο αζαξ ?(ψεκασε σε ενα πανακι που δεν αφηνει χνουδι λιγο (οχι πανω στην οθονη) και ελαφρια σκουπησε στα σημεια κανοντας κυκλακια)

αν και δεν φαινεται καλα μου δινει την εντυπωση οτι καποιος ακουμπησε στιλο στην οθονη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.