Jump to content

Nvidia Geforce GTX 770

The Spirit

Recommended Posts

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply
+140 +395

Valley_Benchmark_4_0_No_Sli_140_395.png

@Doc1355

Βάλε με λίγο γτ μάλλον έχω χάσει κάτι...

Στο 2ο screen του GpuZ οι default τιμές του πηρύνα είναι 1111 Mhz + 140 o/c = 1251 Mhz + boost 2 = 1303 Mhz

Γιατί όμως στο 1ο screen δείχνει να boostarei full load στα 1345.6 Mhz :hmm:

@Doc1355

Βάλε με λίγο γτ μάλλον έχω χάσει κάτι...

Στο 2ο screen του GpuZ οι default τιμές του πηρύνα είναι 1111 Mhz + 140 o/c = 1251 Mhz + boost 2 = 1303 Mhz

Γιατί όμως στο 1ο screen δείχνει να boostarei full load στα 1345.6 Mhz :hmm:

To max boost είναι πάντα παραπάνω από το αναγραφόμενο boost στο Gpu-z!

Τώρα το γιατί δεν γνωρίζω να στο απαντήσω,πάντως και σε μαμά ρολόγια αντί για 1163 που γράφει κάνει boost 1215.

[MENTION=21174]Doc1355[/MENTION] το capture screen του afterburner beta14 σου δουλευει?,με προηγουμενη εκδοση μου δουλευε κανονικα,για ριξε μια ματια μην ειναι bug της εκδοσης 14 και χασω το χρονο μου αδικα ψανοντας τη λυση.

[MENTION=21174]Doc1355[/MENTION] το capture screen του afterburner beta14 σου δουλευει?,με προηγουμενη εκδοση μου δουλευε κανονικα,για ριξε μια ματια μην ειναι bug της εκδοσης 14 και χασω το χρονο μου αδικα ψανοντας τη λυση.

Yeap κανονικά!

Δωσε και κανενα νουμερακι με sli , οχι μονο single card:D

Εχω την εντυπωση οτι στο sli παρατηρησα την δευτερη καρτα να δινει μονο +12 αλλα για να μην λεω βλακειες θα σου πω στανταρ το βραδυ!

Στάλθηκε από το GT-I9001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Εχω την εντυπωση οτι στο sli παρατηρησα την δευτερη καρτα να δινει μονο +12 αλλα για να μην λεω βλακειες θα σου πω στανταρ το βραδυ!

Στάλθηκε από το GT-I9001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Μην μας λες τετοια τωρα γιατρεε!!:suicide:

Δεν γινετε στην μια καρτα να ειναι unlock το Overvoltage και στην αλλη Lock, αφου ιδιες καρτες ειναι!

Περιμενουμε νεα σου το βραδυ!

Υ.Γ Τελικα στις gigabyte το δοκιμασε κανενας να σιγουρευτουμε αν επιτρεπουνε Overvoltage η οχι?

[MENTION=28690]SpirosKGR[/MENTION], [MENTION=30066]Johnny6RED[/MENTION] ??

Πανο εχεις ψηθει για τα καλα βλεπω :hehe:

Προς ποια υλοποιηση κλεινεις περισσοτερο;

Ουτε που ξερω να σου πω την αληθεια τι θα παρω στο τελος:p

Αν παω για 2χ770 θα παω ειτε προς τις καρτες του doc ειτε προς την msi σαν του aqua που ειναι σιγουρα unlock...

Φυσικα ανεξαρτητως χρηματων, θα προτιμουσα σιγουρα την υλοποιηση της 770 που εχεις εσυ, αλλα σχεδον 1000 ευρω για 770sli δεν δινω:p

Στο τελος μπορει να καταληξω και σε 780:hehe:

Παιδιά μόλις δοκίμασα με τον άλλο τρόπο που είναι η εισαγωγή των εντολών στο cfg και δε δουλέυει. Δε με αφήνει καν να δώσω τάση, λες και έχω απενεργοποιημένο το voltage control. Δοκίμασα και αλλαγή του 6 σε 8 και πάλι τα ίδια. :hm:

Παιδιά μόλις δοκίμασα με τον άλλο τρόπο που είναι η εισαγωγή των εντολών στο cfg και δε δουλέυει. Δε με αφήνει καν να δώσω τάση, λες και έχω απενεργοποιημένο το voltage control. Δοκίμασα και αλαλγή του 6 σε 8 και πάλι τα ίδια. :hm:

Aν θυμαμαι καλα, στο afterburner (εχω παρα πολυ καιρο να το χρησιμοποιησω) στα settings εχει επιλογη για enable/disable το voltage control...

Το εχεις τικαρισμενο στο enable ετσι?

Στo cfg εβαλες unofficial overclocking=1 (αν θυμαμαι τωρα και καλα τις εντολες εχω και καποιο χρονια ειπαμε να το χρησιμοποιησω:hehe:)?

Λοιπόν τελικά καλά είχα δει!

Ενώ η επιλογή έχει ξεκλειδώσει κανονικά όταν κάνω enable το sli η δεύτερη κάρτα δεν πάει πάνω από 1.2v και όταν επιλέγω Gpu 2 στο AB μου δίνει να πειράξω μόνο το +12mV!!!

Ίσως να χρειάζεται κάτι παραπάνω για το sli,ίσως να λέω και βλακείες..

Ρίξτε καμία ιδέα να διαβάσω γιατί δουλεύω νύχτα σήμερα και δεν έχω χρόνο να το ψάξω μόνος μου :p

Capture.png

Εαν ειναι ετσι τοτε ολοι θα εχουμε θέμα με το sli δεν ξερω εαν υπαρχει καποιος που εχει sli σε σειρά 7χ και ειναι ξεκλείδωτο και στις 2 καρτες.ειμαι εκτος Αθηνών και δεν μπορω να δω τι παιζει στο δικο μου

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.