Jump to content

Nvidia Geforce GTX 770

The Spirit

Recommended Posts

τώρα το πρόσεξα:slap:μόνο θα ζητήσω από τον φίλο Doc1355 αν θέλει να μου επιβεβαιώσει, οι κάρτες σου είναι αυτές?EVGA GeForce GTX 770 2 GB DDR5 w/ ACX Coolerαν ναι έφυγα καρφωτός:jump:

• 2 weeks later...
  • Replies 362
  • Created
  • Last Reply

καλημέρα παίδες τελικά η αναμονή για τις evga ήταν μεγάλη οπότε δεν άντεξα άλλο και παράγγειλα την msi σαν του φίλου aqua το ρεύμα άνοιξε κανονικά με MSIAfterburnerSetup300Beta19 δίνει μέχρι 1,3 :jump1::jump1::jump1: όταν μπορέσω θα ασχοληθώ με τα κλοκια της κάρτας να δω τι ψάρια πιάνει αν και έχει χαμηλό ASIC μόλις 79 μου δείχνει το gpu-z

• 2 months later...

Επισκοπηση στις Msi gtx 770 sli μετα απο ενα χρονο,οι καρτες τα σπανε απο αποδοση 90 με 100% scaling σε οτι επαιξα μεχρι σημερα στην 1080p,ακομα δεν αλλαξα monitor αλλα θα παω μια και καλη στην 2160p,οταν την δεις live αυτη την αναλυση δυσκολα να πας σε κατι χαμηλοτερο,αναμενω νεες σειρες καρτων.

Χρειαστηκανε σε crysis3,metro,black flag,far cry 3 και ενα σωρο αλλα παιχνιδια με προορισμο min=max τι εννοω εδω smooth gameplay με 60min=60max,απολυτος καμια διακυμανση 60 πανω 60 κατω,οχι average 60αρι, απλα 60=60,εμεινα απολυτα ευχαριστημενος.

Τωρα να παμε και λιγο στην αγαπημενη μου msi,πολυ καλες καρτες με samsung μνημες,δεν ξερω τι κανανε στις επομενες και αν βγηκανε με αλλες μνημες,ξεκλειδωτες αν εχεις ορεξη να ασχοληθεις μαζι τους κατι που ποτε εγω δεν ειχα αφου κυνηγαω min=max,ανεβαινουνε τρελα,αθορυβες ειναι εστω και σε sli διαταξη αλλα μετα απο ενα χρονο μου φαγανε τα αυτια οι ανεμιστηρες του twinfrozerIV,μεγαλη φολα οι ανεμιστηρες,ειμαι απολυτα δυσαρεστημενος απο τους ανεμιστηρες,αρχισανε το γκρου γκρου,τις ανοιξα να λαδωσω και οι ανεμιστηρες ειναι fix,μειον μεγαλο εδω αφου χρειαστηκε να παρω τρυπανι για να τις λαδωσω.

Ειμαι απολυτα δυσαρεστημενος απο τις twinfrozer iv gtx 770 και αν δεν αλλαξουν ανεμιστηρες στην επομενη γενια θα προτιμησω την evga,τωρα αν καποιος κατεχει evga η gigabyte και αντιμετωπισε τετοιου ειδους προβλημα να μας ενημερωσει,αυτα απο μενα μετα απο ενα χρονο με msi tf 770x2.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.