Jump to content

Nvidia Geforce GTX 770

The Spirit

Recommended Posts

Λοιπόν λίγες φωτογραφίες από τις καρτούλες γιατί δεν είχα πολύ χρόνο.

P6290007.jpg

P6290008.jpg

P6290009.jpg

P6290010.jpg

P6290012.jpg

Φωτογραφίες μέσα από το κουτί δεν έβγαλα αλλά αύριο που θα έχω χρόνο θα ανεβάσω μια να υπάρχει :)

Και ένα Resident για αρχή,σε stock ρολόγια οι κάρτες με το boost να φτάνει στο 1215..

Resident_Evil_6_Benchmark.png

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

[MENTION=21174]Doc1355[/MENTION] Καλοριζικα τα καρτονια φιλε!

Οι καρτουλες οταν boost-αρουν στα 1215 mhz με τι ταση δουλευουνε? Over voltage υποστηριζουν?

Περιμενουμε και oc results να δουμε τι ρολογακια μπορουνε να πιασουν οι 770 !

Καλοριζικες και παλι:T:

[MENTION=21174]Doc1355[/MENTION] Καλοριζικα τα καρτονια φιλε!

Οι καρτουλες οταν boost-αρουν στα 1215 mhz με τι ταση δουλευουνε? Over voltage υποστηριζουν?

Περιμενουμε και oc results να δουμε τι ρολογακια μπορουνε να πιασουν οι 770 !

Καλοριζικες και παλι:T:

Να'σαι καλά ρε boy!

Λοιπόν οι κάρτες παίζουν με 1.2v σε full load και υποστηρίζουν μέχρι +12 mV στο Precision X.

Aπό ρολόγια καλά πάνε όπως το βλέπω :p

Να'σαι καλά ρε boy!

Λοιπόν οι κάρτες παίζουν με 1.2v σε full load και υποστηρίζουν μέχρι +12 mV στο Precision X.

Aπό ρολόγια καλά πάνε όπως το βλέπω :p

Καταλαβα, εδω εμενα η πρωτη καρτα παει 1300+ με 1,175ν με 1,21ν που λες εσυ θα τα εχουν αερα τα 1300mhz και οι 2 καρτες σου!

Αντε να δουμε και τις μνημες ποσο ψηλα φτανουν στις 770 και να δουμε κανενα καλο σκορακι με oc:D

Για να πάρω κανένα +500 στο score πόσο λέτε ότι πρέπει να ανέβουν οι κάρτες,στο περίπου..

Δηλαδή θέλω να πω,πόσο παραπάνω ρολόι θα είναι αντιπροσωπευτικό του +500 points;

Καλορίζικες Doc! Η "απλή" 770 έχει την SC σε boost. 1.2V και 1189 εγώ. Όταν βρεις χρόνο να παίξεις κανένα game δες gpu usage γιατί όπως έγραψα και σε άλλο post η δική μου δεν έχει περάσει το 79%.

Για να πάρω κανένα +500 στο score πόσο λέτε ότι πρέπει να ανέβουν οι κάρτες,στο περίπου..

Δηλαδή θέλω να πω,πόσο παραπάνω ρολόι θα είναι αντιπροσωπευτικό του +500 points;

Δύσκολο φαντάζομαι να πάρεις +500 score από overclock. Τώρα που βλέπω μία σύγκριση(σε 660ti) το +100 Core + 500 Memory δίνει γύρω 200 score σε Heaven 4.0

Δύσκολο φαντάζομαι να πάρεις +500 score από overclock. Τώρα που βλέπω μία σύγκριση(σε 660ti) το +100 Core + 500 Memory δίνει γύρω 200 score σε Heaven 4.0

500 points στο Resident Evil εννοώ όχι στο Heaven!

Καλορίζικες Doc! Η "απλή" 770 έχει την SC σε boost. 1.2V και 1189 εγώ. Όταν βρεις χρόνο να παίξεις κανένα game δες gpu usage γιατί όπως έγραψα και σε άλλο post η δική μου δεν έχει περάσει το 79%.

Here you go!

Usage.png

EDIT: Να αναφέρω πως το ASIC στις κάρτες είναι 83 στην μία και 77 στην άλλη..

Ωραίος, ευχαριστώ. Περίεργα πράγματα πάντως. Να τρώω μπουκάλι απο τον επεξεργαστή άραγε; Κι εκεί όμως με το ζόρι να περνάει το 80%. Drivers 320.18 ή 320.49;

320.49 τώρα αλλά και με τους .18 δεν είχα τέτοιο θέμα..

Εγώ ένα ζόρι με τις 2 πάντως το βλέπω όταν ο επεξεργαστής (2500k) είναι σε stock ρολόγια,στο Valley περισσότερο αλλά θα τα δούμε αναλυτικά αυτά στην πορεία :)

320.49 τώρα αλλά και με τους .18 δεν είχα τέτοιο θέμα..

Εγώ ένα ζόρι με τις 2 πάντως το βλέπω όταν ο επεξεργαστής (2500k) είναι σε stock ρολόγια,στο Valley περισσότερο αλλά θα τα δούμε αναλυτικά αυτά στην πορεία :)

320.49 κι εγώ. Μου φαίνεται πρέπει να ασχοληθώ λίγο πάλι να clock-αρω τον επεξεργαστή γιατί λόγω ζέστης τον εχω να παίζει stock. Επίσης τώρα πρόσεξα ότι κι εσύ SC πήρες άρα άκυρη η παρατήρηση πριν :)

Μάνο πόσο πήγε το μαλλί;

429€ η μία έχουν από EVGΑ.

Εγώ στην ουσία μία πλήρωσα γιατί έδωσα τις 6970 μαζί με τα blocks ;)

Να αναφέρω για άτομα που σκοπεύουν να αγοράσουν πάνω από 1 τεμάχιο από EVGA ότι τα μεταφορικά και για τις 4 ήταν 12€,δεν αλλάζουν με την ποσότητα!

Ξεκινα να κλοκαρεις το cpu καλυτερα:hehe:

Μέχρι τα επόμενα scores ορίστε και μερικές photo απ' το pc που είναι στημένη η κάρτα (το pc είναι της υπογραφής μου)

PS. Sorry για την ποιότητα αλλά είναι από κινητό... :)

Κούκλα η κάρτα, έτσι να μαζευόμαστε να μεγαλώνει η παρέα των 770.

Να σε ρωτήσω οι ανεμιστήρες είναι οι corsair sp 120 quiet ή performance, απο θορυβο πως πάει ;

Thanks

Στην Corsair H100i είναι δύο 120 quiet και στο πίσω μέρος του κουτιού ένας 140 quiet.

Τα fan αυτά είναι απ τις καλύτερες αγορές μου πραγματικά, δεν ακούγεται θόρυβος ούτε δίπλα αν βάλεις το αυτί σου.

Αν το σκέφτεσαι πάρε με κλειστά μάτια και θα με θυμηθείς...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.