Johnny6RED Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2013 Προσπαθώ να βρω Coollaboratory Liquid ULTRA. Αναζήτησα μέσω skroutz και google χωρίς όμως επιτυχία. Την χρειάζομαι άμεσα για ολοκλήρωση project delid του 3770k(μη ξεκινήσετε να μου λέτε γιατί δεν πρέπει να το κάνω :whistle2: ). Μήπως κάποιος ξέρει κάποιο κατάστημα που να έχει για online παραγγελία ή κάποιο κοντινό του που να πουλάει; Είμαι από επαρχία οπότε ακόμη και στη δεύτερη επιλογή, αν ο σαμαρείτης προτίθεται να προβεί στην αγορά της και μετά στην αποστολή της σε μένα με δικά μου έξοδα, θα του ήμουν υποχρεωμένος. Από εξωτερικό δε το συζητώ αφού μόνο τα μεταφορικά διπλασιάζουν το κόστος. Εκτός βέβαια και αν κάποιος σχεδιάζει να αγοράσει οτιδήποτε από εξωτερικό και παράλληλα επιθυμεί να μου κάνει την εξυπηρέτηση. Δυστυχώς όταν αγόρασα από Γερμανία(Mindfactory) πριν 2 εβδομάδες την 770, δεν σκέφτηκα να πάρω 1-2 να έχω (link). Σας ευχαριστώ, Γιάννης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Ιούνιος 26, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2013 Από το site της Coollaboratory κατευθείαν είχα αγοράσει 1 ultra & 1 pro. Αν και πιο μπελαλίδικη.. θα σου πρότεινα την Pro, για ένα και μόνο λόγο.. ότι η δική μου ultra η μισή σύριγγα είναι στερεοποιημένη.. και όχι από κάποια λάθος ενέργεια.. αλλά έτσι ήρθε... πιθανολογώ η νέα "συνταγή" για να είναι noob friendly.. κάπου δεν δούλεψε καλά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny6RED Ιούνιος 26, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2013 Μάλιστα.. Μεταφορικά λέει 6.5€. Τόσα σου στοίχησαν και εσένα; Πάντως PRO δε θέλω διότι καθαρίζεται πολύ δύσκολα(στην πραγματικότητα ένα 20% δεν καθαρίζεται καν ). Ευχαριστώ. EDIT: Επίσης αυτό το check/money order να μαντέψω ότι σημαίνει τραπεζικό έμβασμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty Ιούνιος 27, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2013 Αν και δεν είναι Coollaboratory αλλά phobya μήπως σου κάνει και αυτή η πάστα. Θεωρώ οτι είναι το ίδιο υλικό αλλά με άλλη μάρκα. Phobya Liquid Metal LM (1g) Θερμοαγώγιμη Πάστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny6RED Ιούνιος 27, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2013 Μου κάνει και με το παραπάνω! Απ' ότι είδα είναι παρόμοια σε θερμική απόδοση με την Ultra(1C διαφορά σε max). Σ' ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.