Dionysis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2013 Καλησπέρα όπως αναφέρω και στον τίτλο ενδιαφέρομαι για την αγορά macbook pro. Επηδη δεν είχα ποτε στην κατοχή μου εναν τέτοιο λαπτοπ, θα παρακαλούσα πολύ να μου προτείνετε εσείς ενα οχι κατω απο 15 ίντσες. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nezoski Ιούνιος 26, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2013 οταν λες να σου προτειτηνουμε?? θες να τρεξεις logic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Ιούνιος 27, 2013 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2013 Δεν χρειάζεται να το πολυψειρίζεις το θέμα. Κλικ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ac835 Ιούλιος 12, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2013 παρε ace aspire 1(το netbook που εινα φθηνο) και κατεβασε virtual dj ασε τα macbook τα windows ειναι πιο εμπιστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούλιος 12, 2013 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2013 Κοίτα το κόστος ενός Macbook Pro αν μπορείς να το καλύψεις.Επίσης να γνωρίζεις οτι θα πρέπει να ψαχτείς για εφαρμογές τριγύρω που να σε καλύπτουν και να είναι και free.Αν δε μπορείς να καλύψεις το κόστος πάρε ένα laptop με windows.Όσοι ξέρω που ασχολούνται με μουσική όταν δοκιμάσουν mac και τα βρούν πως και τι δε γυρνάνε σε windows πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Ιούλιος 12, 2013 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2013 Μέχρι να βρεις τα πως και τι όμως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούλιος 12, 2013 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2013 Κοίτα όπως και αν αγοράσεις για πρώτη φορά windows έτσι είναι και για τα Mac.Αν πάρεις κάποιον που δεν ξέρει απο υπολογιστές και του δώσεις και τα δύο το ίδιο πράγμα θα κάνει. Απλά στα win στην Ελλάδα έχει μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό και θα βρείς κανα γνωστό να ξέρει 2 πράγματα. Ενώ σε Mac είναι λίγοι και κυρίως πρέπει να ψαχτείς μόνος σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.