Jump to content

Κάρτα vfm...

koronakis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε όλους.

Ψάχνω μια κάρτα γραφικών για μένα.

Παίζω ένα game ,και αυτο με χαμηλές σχετικά απαιτήσεις (smite) και μετατρέπω και αρχειακια βίντεο σχετικά συχνά.

Ψάχνω για κάρτα φτηνή,εως το πολυυυ 100€ η και πιο φτηνη,μάλλον για μεταχειρω μιλάμε,οχι πολύ παλιά όμως,μην της έχει αλλάξει ο πιτσιρικάς τον αδοξαστο :p,και δεν ξέρω και αν παίζει να συνεργάζεται και τηn hd 3000 του i7 μου...(αυτο μπορεί να το κάνουν και όλες,δεν ξέρω)

sent from mobile

φιλε εχω την 6870 εδω και 1 χρονο και..... οσον αφορα τα παιχνιδα ακομα καi τα συνχρονα τα παιζει αξιοπρεπεστατα σε αναλυση 1920χ1080 σε single player.. δεν αναφερεισ σε τι αναλυση τα παιζεισ.. αν την βρεισ στα 100 ευρο + εγγυηση.. θα την επερνα με κλειστα τα ματια.. τωρα οσο αφορα την μετατροπη video που κανεισ, εχω την εντυπωση ολοι την δουλεια τη κανει ο επεξεργαστησ!! εκτοσ και αν κανω λαθοσ!!

επισεισ να σε πω σε οτιδηποτε παιχνιδι εχω παιξει μεχρι τωρα , δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα με τουσ οδηγουσ, εκτοσ απο το καινουριο μετρο last night που βγαλανε patch και το βελτιωσανε..

hd 5870 ότι δυνατότερο σε μεταχειρισμένο στα 100€ !

Είναι δυνατότερη από την 6870 ... Μην μπερδεύεσαι με τους αριθμούς ..

Μετατροπή βίντεο βεβαίως και γίνεται με 5870, αρκεί η εφαρμογή να χρησιμοποιεί το OpenCL. Στην τελική, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια χαρά το HD3000 του i7 σου, μιας και η βελτίωση σε σχέση με σκέτο τον επεξεργαστή, είναι τεράστια. Μπορεί να μη φτάνει τα επίπεδα της κάρτας γραφικών αλλά είναι πολύ κοντά.

Και σαφώς, μια nvidia με cuda θα υπερέχει, δεδομένου ότι οι περισσότερες εφαρμογές δουλεύουν με cuda. Οι διαφορές όμως δεν είναι τρομακτικές.

Χμμμ ...όντως ,αλλά ετυχε κάτι απρόοπτο και έμεινα μπατίρης προς το παρών...

Πάντως από ότι βλέπω όντως ειναι ότι πρέπει η 650ti,και η τιμη της αγγελίας πιστεύω λογική...

Να φανταστώ είναι ανώτερη από 560 ti;

sent from mobile

Τι είπες ρε...:p

Και καλές τιμές...

Θα το λάβω σοβαρά υπόψη,μάλλον εκεί θα καταληξω...

sent from mobile

EVGA GeForce GTX 460 SE 1gb 77ε απο το site της evga που ειπε και ο φιλος, ειναι τελειως cheat (+EVGA GeForce 210 DDR3 στα 14ε για καβατζα χωρις επιπλεον μεταφορικα)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.