Jump to content

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

γεια σας παιδια μπoρειτε να μου πειτε ποιο ειναι γρηγορο usb stick ειμαι σε δηλειμα δεν ξερω ποσα gb να παρω ειμαι αναμεσα σε 8 και 16 gb η χρηση θα ειναι για αποθηκευση 2,3 παιχνιδιων και κανα 2 ταινιες(δεν τρολλαρω)

Για ρίξε μια ματιά σε αυτό το thread:http://www.thelab.gr/skliroi-diskoi-elegktes-kai-optikes-syskeyes/metriseis-se-usb-flash-drives-91919.html

στις τελευταίες σελίδες προφανώς μετράνε πιο πρόσφατα flash-ακια

τα 8 gb μπορεί να σου βγούν λίγα αν τις ταινίες τις έχεις σε καλή ανάλυση. Αν έχεις δυνατότητα πάρε μεγαλύτερο..

Κανενα απο αυτα δεν ειναι της προκοπης.

Το πρωτο kingston που αξιζει σαν αγορα ειναι αυτο

KINGSTON DTR30/16GB DATA TRAVELER R3.0 BLACK-BLUE 16GB 70MB/S READ USB 3.0 - USB -

και αυτο με την προυποθεση οτι δεν μπορεις να πας εδω..

SANDISK EXTREME 16GB USB 3.0 FLASH DRIVE SDCZ80-016G-X46 - USB -

υ.γ

Μη παρεις 8αρη...

+1 και από εμένα για το kingston DTR30/16GB.

Eυτυχής κάτοχός του και δοκιμασμένο σε πολλά Gb.

(edited)

αξιζει παντως να μαζεψεις αλλα 9 ευρω και να παρεις το 16αρι που σου προτείνουν πανω γιατι έχει αρκετα καλύτερες επιδόσεις.. θα το εχεις σιγουρα καποια χρονια το φλασακι και τα 8gb γεμιζουν πολυ εύκολα. αν έχεις δυνατότητα να δωσεις κατι παραπάνω και να παρεις το 16αρι δεν θα το μετανιώσεις.

Έγινε επεξεργασία από kazabubu
δεν διαθετω τοσα λεφτα μεχρι 12ευρω

Μια συμβουλή μην πάρεις φτηνό 3 φτηνά έχω για πετάμε είναι.

[MENTION=19448]paris[/MENTION] Δεν εχει νοημα να το συζηταμε δευτερη φορα...παρε οποιο σου κανε κεφι με τα λεφτα που εχεις διαθεσιμα απο το μαγαζι που θελεις.Εχουν περασει μηνες και ακομα τα ιδια συζηταμε.

• 2 years later...