l2phile Νοέμβριος 22, 2013 #161 Νοέμβριος 22, 2013 Πιστεύω πως οι συφορουμήτες, μπορούν να επιβεβαιώσουν το κύρος και την οικονομική ευχέρεια που έχω.Εγώ επιβεβαιώνω την οικονομική σου ευ-troll-ια.
sotiris Νοέμβριος 22, 2013 #162 Νοέμβριος 22, 2013 αφού ρε Σωτο δεν είσαι διαχειριστής, τι του τη λες του ανθρώπου;ντροπή σου,ασε τον κόσμο να βγάλει κανένα φράγκο ρε,εσύ ταχεις μαγκώσει στο γιου-κει ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΗ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΟ ΤΑ ΠΕΔΙΑ Ο ΦΙΛΟΣ! ΝΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΧΩ ΜΑΓΚΟΣΕΙ ΣΤΟ ΓΙΟΥ ΓΚΕΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΠΟΤΕ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΓΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΕΞΤΡΑΔΑΚΙ. Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΙΑ ΧΑΞΟΡ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΠΛΑΚ ΧΑΤ. ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΤΑ ΡΕΝΤ ΗΑΤ ΗΞΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΛΙΝΟΥΞ! [ame=http://www.youtube.com/watch?v=ruv2yrAYupA]ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ "ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ" (ΟΛΟΚΛΗΡΗ) ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΓΚΙΩΝΑΚΗΣ - YouTube[/ame]
Nick74 Νοέμβριος 24, 2013 #163 Νοέμβριος 24, 2013 χαρίζω στον πρώτο που θα βγάλει από εκεί 500E αλλα 500E *η προσφορα ισχύει έως την δευτερα. *κόστος συμμετοχής στον διαγωνισμό 501,99E και μεχρι τη ...δευτερα παρουσια να ισχυει δε θα χασεις και τιποτα ... Δεν υπονοω φυσικα οτι οι σοβαροτατοι καταξιωμενοι click scientists δε θα βγαλουν το αστειο ποσο των 500 ευρω, αλλα θα εχουν βγαλει τοσο μεγαλα ποσα μεχρι τοτε που δεν αξιζει τον κοπο να ασχοληθουν με το τιποτενιο σου μικροποσο, χωρια που ο χρονος ειναι χρημα κι αν κατσουν να ασχοληθουν με το βρωμοπεντακοσαρικο σου θα εχουν στερηθει ωρες ολοκληρες απο τα πολυτιμα κλικς :jump1:
wrong method Δεκέμβριος 24, 2013 #166 Δεκέμβριος 24, 2013 σε έκανα add στο skype,ελπίζω να μη είσαι κανένα τριχωτό τρολ
tommybertsen Σεπτέμβριος 24, 2015 #167 Σεπτέμβριος 24, 2015 Εβγαλα και εγω λεφτα εξαιτιας αυτου το thread. Ευχαριστω Χριστινα! Το γεγονος οτι μενει ανοιχτο το thread (οσο κακεντρεχεις και επονειδιστοι και αν ειστε ολοι σας) δειχνει οτι ολοι τα κονομησατε κρυφα , και 2 χρονια τωρα κανεις δε βγαζει αχνα, τεντιμποηδες. Τωρα που τα ειπα και ξαλαφρωσα, μπορω να συνεχισω να κερδιζω, οσο εσεις κοιμαστε!
tommybertsen Σεπτέμβριος 24, 2015 #169 Σεπτέμβριος 24, 2015 Τι wat και κουραφεξαλα; Εγω δε μιλαω εδω για τροφοδοτικα, μιλαω για πραγματικα φραγκα (ελπιζω να μη με πηρες σοβαρα )
sotiris Οκτώβριος 5, 2015 #173 Οκτώβριος 5, 2015 ΠΕΔΙΑ ΕΧΗ ΑΚΟΜΙ ΦΡΑΓΚΑ Ι ΥΠΟΘΕΣΙ ΜΠΙΚΑ ΛΙΓΟ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΠΙΤΑΛΟ ΚΟΝΤΡΟΛΣ ΑΛΛΑ ΕΧΗ ΨΟΜΙ! ΤΖΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΚΛΙΚ ΚΑΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΕΡΩΝΕΣΕ !!11111
tommybertsen Οκτώβριος 5, 2015 #174 Οκτώβριος 5, 2015 Δε μπορω να κανω κλικζ μανμου, τα λινκκζ αφαιρεθηκαν
bassplayer Οκτώβριος 18, 2015 #176 Οκτώβριος 18, 2015 φοβερο topic!!!!απορω πως δεν το ειχα δει τοσο καιρο!!!! ειδα και επαθα να ξεφορτωθω εναν πυραμιδά!!!παραμυθι οσο δεν παει!!!!
wesker Οκτώβριος 31, 2015 #177 Οκτώβριος 31, 2015 ΠΕΔΙΑ ΕΧΗ ΑΚΟΜΙ ΦΡΑΓΚΑ Ι ΥΠΟΘΕΣΙ ΜΠΙΚΑ ΛΙΓΟ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΠΙΤΑΛΟ ΚΟΝΤΡΟΛΣ ΑΛΛΑ ΕΧΗ ΨΟΜΙ! ΤΖΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΚΛΙΚ ΚΑΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΕΡΩΝΕΣΕ !!11111 Πως πλερώνεσαι; Σε μπουνιές ή σε κλωτσιές;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.